Kate Winslet: Δεν έχω πλέον την πολυτέλεια να τρώω λάθος ή να πίνω πολύ κρασί – Έχω βγάλει το κρέας από τη διατροφή μου

Η Kate Winslet μπορεί να είναι ακόμα 40 ετών,  αλλά πιστεύει ότι πρέπει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της για να παραμένει σε φόρμα. Η διάσημη ηθοποιός απέκτησε διεθνή αναγνώριση για τον ρόλο της ως Rose DeWitt Bukater στην ταινία-μπλοκμπάστερ «Τιτανικός», σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον, η οποία έγινε μία από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών και της χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

«Καθώς μεγαλώνω, δεν νομίζω ότι έχω την πολυτέλεια να τρώω λάθος ή να πίνω πολύ κρασί», δήλωσε στο Yo Dona της El Mundo.

«Δεν τρώω πια κρέας. Πίνω πολύ νερό κάθε μέρα, παίρνω τα συμπληρώματα διατροφής μου (όταν το θυμάμαι!), κολυμπάω σε κρύο νερό, το οποίο είναι πολύ καλό για την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχουν μεγάλα μυστικά, απλά πράγματα που έχουν κοινή λογική.

Είμαι ευτυχισμένη όπως είμαι τώρα. Μου αρέσει να είμαι 47 ετών, είμαι ενθουσιασμένη που θα φτάσω στα 50. Αλλά όταν βλέπω φωτογραφίες μου από την ηλικία των 30 ετών, νιώθω ότι δεν το εκτίμησα αρκετά τότε, δεν το απόλαυσα αρκετά.

Θα έπρεπε να αισθάνομαι πιο ευγνώμων. Παραπονιόμουν πάρα πολύ. Θα ήθελα, λοιπόν, να γυρίσω πίσω και να απολαύσω πραγματικά εκείνη την ηλικία, να μην παραπονιέμαι, να είμαι απλά ευτυχισμένη», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

Πηγή: skai.gr