Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο που δείχνει ζωντανούς δύο Ισραηλινούς ομήρους

Ητρομοκρατική ομάδα της Χαμάς δημοσίευσε το Σάββατο ένα νέο προπαγανδιστικό βίντεο που δείχνει ζωντανούς τους ομήρους Κιθ Σίγκελ, 64 ετών, και Ομρί Μιράν, 46 ετών.

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε ότι ελπίζουν σε μια συμφωνία για την απελευθέρωση τους, αλλά και την απελευθέρωση των άλλων ομήρων.

 

Το βίντεο δεν έχει ημερομηνία, αλλά ο Μιράν λέει ότι κρατείται αιχμάλωτος για 202 ημέρες και ο Σίγκελ αναφέρει τις διακοπές του Πάσχα, υποδεικνύοντας ότι τα βίντεο γυρίστηκαν πρόσφατα.

Ο Σίγκελ, υπήκοος ΗΠΑ, συνελήφθη αιχμάλωτος με τη σύζυγό του από το σπίτι τους στο κιμπούτς Κφαρ Αζά στις 7 Οκτωβρίου. Η σύζυγός του Αβίβα Σίγκελ αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με τη συμφωνία του Νοεμβρίου. Ο Μιράν συνελήφθη αιχμάλωτος από τρομοκράτες της Χαμάς από το Κιμπούτς Νιρ Οζ κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Η Χαμάς έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν παρόμοια βίντεο με ομήρους, σε αυτό που το Ισραήλ χαρακτηρίζει ως κατάπτυστο ψυχολογικό πόλεμο.

Πηγή: skai.gr

Be the first to comment on "Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο που δείχνει ζωντανούς δύο Ισραηλινούς ομήρους"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*