Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη – Τι είπε στους αστυνομικούς

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά χωρίς να πει καμία κουβέντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 71χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, το απόγευμα της Τρίτης, ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του:

 

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Το βίντεο ντουκουμέντο και ο καφές στο Κερατσίνι

Ένα επιπλέον στοιχείο που επιβεβαιώνει το πόσο αδίστακτος ήταν ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης ήρθε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το βίντεο ο 71χρονος λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας πήγε στο Κερατσίνι για καφέ με φίλους του!

Όπως φαίνεται στα πλάνα από κάμερα ασφσαλείας ο 71χρονος συμπεριφέρεται φυσιολογικά σαν να μην έχει πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα την 43χρονη γυναίκα.

Κατά πληροφορίες, δε, ο 71χρονος δράστης δεν έμεινε για λίγη ώρα στο συγκεκριμένο καφέ αλλά πέρασε περίπου δύο ώρες στην καφετέρια στο Κερατσίνι.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία επτά χρόνια, ούτε έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του, ούτε «μάσησε» τα λόγια του όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.