Σαλαμίνα: Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 43χρονος γυναίκας στη Σαλαμίνα η οποία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, φέρεται να έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Ειδικότερα, η γυναίκα στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει τον άνδρα στις Αρχές  για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Όπως ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο άνδρας την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ παράλληλα της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της, και εξαφανίστηκε.

Από την Αστυνομία εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο και έληξε την 23:59 ώρα της 02/12/2023.

Οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει με τη γυναίκα να το αποδέχεται. Επιπλέον την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν με τον καταγγελλόμενο, κάτι που επίσης δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Ο άνδρας αναζητήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου τόσο στην οικία του όσο και σε μέρη του νησιού που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα όπως φαίνεται γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο της τραγωδίας με τον δράστη να σηκώνει το όπλο του και να την πυροβολεί τραυματίζοντας την θανάσιμα μέσα στο σπίτι της.

salamina-512
Το σπίτι που εντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη
salamina-sp-_2_
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό έγινε περίπου στις 9.30 το πρωί στην οδό Αίαντος, ενώ η γυναίκα φέρει δύο τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, λίγο πριν τους πυροβολισμούς, οι γείτονες άκουσαν έντονο καβγά μεταξύ της γυναίκας και ενός άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές, είναι σύντροφος της. Ο άνδρας αναζητείται.

salamina-sp-_1_

Στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκαν δύο κάλυκες.