Μαρινέλλα: Σπάνια έξοδος της στο Ηρώδειο με ασπρόμαυρο σύνολο

H Μαρινέλλα είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία με τις μουσικές και τα τραγούδια της έχει «ντύσει» πολύ σημαντικές στιγμές πολλών γενεών.

Η ίδια, στα 85 της, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και επιλέγει με μεγάλη προσοχή ποιες θα είναι αυτές. Το βράδυ της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στο Ηρώδειο για να απολαύσει τον Michael Bolton και τον Αντώνη Ρέμο που τραγουδούσαν μαζί.

NDP

Φωτογραφήθηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και μόνη της, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα κομψή μέσα στο ασπρόμαυρο σύνολό της. Είχε συνδυάσει ένα μαύρο παντελόνι με ένα μαύρο πουκάμισο και ένα λευκό σακάκι. Ιδιαίτερη νότα στη εμφανισή της έδωσαν τα διακριτικά κοσμήματα που επέλεξε.

NDP

Η Μαρινέλλα έχει τραγουδήσει αρκετές φορές στο Ηρώδειο με την τελευταία να ήταν πέρυσι το καλοκαίρι. Η κορυφαία ερμηνεύτρια, η οποία έχει διανύσει μια ξεχωριστή πορεία 65 χρόνων, ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες καθώς και αγαπημένα της τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, μαγεύοντας το κοινό που τη χειροκροτούσε διαρκώς.

Στις πρώτες θέσεις καθόταν και η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, την οποία απέκτησε από τη σχέση της με τον Φρέντυ Σερπιέρη. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της για την σχέση της με τον ιταλικής καταγωγής επιχειρηματία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2016: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομά του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».