Eurovision: Το ρούχο που θα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου στον ημιτελικό έχει 1.000.000 κρύσταλλα

Η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision απόψε, για να ερμηνεύσει το «My Number One» σε ένα ξεχωριστό sing-along karaoke.

Σε αυτό, η τραγουδίστρια θα φορέσει μια εντυπωσιακή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου. Το ρούχο που έχει επιλέξει έχει πάνω του 1 εκατομμύριο κρύσταλλα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media.

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια γεύση στο κοινό της για το τι θα φορέσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό, φαίνεται να δοκιμάζει το ρούχο για πρώτη φορά, ενώ κάνει πρόβα το χορευτικό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Τα λέμε απόψε».

Δείτε το βίντεο:

Πέρα από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, δύο ακόμα πρώην νικήτριες θα ανέβουν στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού: η Σερτάμπ (Τουρκία 2003) και η Σαρλότε Περέλι (Σουηδία 1999).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EBU, οποιοσδήποτε το επιθυμεί θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από την άνεση του σπιτιού του μέσω ενός videowall που θα έχει στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για να συμμετάσχουν στο euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στα social media, καθώς και από το Eurovision App.

Απόψε το βράδυ στις 22:00, η Ελλάδα θα διεκδικήσει και την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, με τη Μαρίνα Σάττι να διαγωνίζεται στην τρίτη θέση του ημιτελικού.

Be the first to comment on "Eurovision: Το ρούχο που θα φορέσει η Έλενα Παπαρίζου στον ημιτελικό έχει 1.000.000 κρύσταλλα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*