Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη «Μέση Γη»: Σχεδιάζονται νέες ταινίες «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» για το 2026

Το στούντιο της Warner Bros το επισημοποίησε: Ο Πίτερ Τζάκσον θα επιστρέψει στη Μέση Γη, και θα «εξερευνήσει τις ιστορίες που δεν έχουν ακόμη ειπωθεί».

Η πρώτη ταινία, από τη New Line Cinema και την Warner Bros. Pictures, θα ονομάζεται Lord of the Rings: The Hunt for Gollum (Το Κυνήγι για τον Γκόλουμ, όχι ο τελικός τίτλος), με τον Άντι Σέρκις να είναι ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης της ταινίας. Ο Σέρκις είχε δώσει ρεσιτάλ ως Γκόλουμ τόσο στην τριλογία LOTR, όσο και στην τριλογία του The Hobbit.

 

Ο CEO της Warner Ντέιβιντ Ζάσλαβ δήλωσε ότι ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον και οι μακροχρόνιες συνεργάτιδές του σεναριογράφοι Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς «θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα». Οι Μπόγιενς και Γουόλς θα γράψουν το σενάριο. Προσώρας η συμφωνία καλύπτει δύο ταινίες του franchise, και όχι μια ακόμα τριλογία. Ο Ζάσλαβ δήλωσε ότι οι ταινίες σχεδιάζεται να κυκλοφορήσουν το 2026. 

«Είναι τιμή και προνόμιο να ταξιδέψουμε πίσω στη Μέση Γη με τον καλό μας φίλο και συνεργάτη, Άντι Σέρκις, ο οποίος έχει λογαριασμούς με αυτόν τον βρωμερό — τον Γκόλουμ!», δήλωσαν χαριτολογώντας οι Τζάκσον, Μπόγιενς και Γουόλς.

«Ως δια βίου οπαδοί της τεράστιας μυθολογίας του καθηγητή Τόλκιν, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους [επικεφαλής του στούντιο της WB] Μάικ Ντε Λούκα, Παμ Άμπντι και ολόκληρη την ομάδα της Warner Bros για μια άλλη επική περιπέτεια!» πρόσθεσαν.

 

Be the first to comment on "Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη «Μέση Γη»: Σχεδιάζονται νέες ταινίες «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» για το 2026"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*