Καλαμαριά: «Γιατί το έκανες αυτό» – «Παγωμάρα» στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την πρώην σύζυγό

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, έγινε το πρωί της Πέμπτης η κηδεία του 38χρονου αστυνομικού που σκότωσε την 42χρονη πρώην σύζυγό του και ύστερα έστρεψε την κάνη του κυνηγετικου όπλου στο κεφάλι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το κλίμα στον Ιερό Ναό που τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία ήταν «παγωμένο», με τους δεκάδες συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών», για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του 38χρονου, να είναι μουδιασμένοι μπροστά στην τραγωδία και όλοι να στέκονται αμήχανοι ανταλλάσοντας μόλις μερικές κουβέντες.

Οι γονείς του 38χρονου ήταν σχεδόν ανέκφραστοι με τον πόνο τους να είναι βουβός, ενώ στενοί συγγενείς του αστυνομικού μοιρολογουσαν βγαίνοντας από την εκκλησία και έλεγαν «γιατί παιδί μου, γιατί παιδί μου το έκανες αυτό;».

khdeia-38xronou__1_
khdeia-38xronou__2_
khdeia-38xronou__3_
khdeia-38xronou-arthrou

Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής έγινε και η κηδεία της 42χρονης γυναίκας, σε στενό οικογενειακό κύκλο στην περιοχή του Δήμου Δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια της οικογένειας να προστατεύσουν τα δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών.