Παναθηναϊκός: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Σένκεφελντ, κάνει αγώνα δρόμου για Λαμία

Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, όντας αμφίβολος για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην Λαμία

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού λαχτάρισαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν είδαν τον Μπαρτ Σένκεφελντ στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες, να τραυματίζεται στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας με την ΑΕΚ Β’ και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 32′. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί διάστρεμμα, το οποίο είναι ελαφρύ και δεν έχει κάτι το σοβαρό που θα τον φέρει αρκετά πίσω στην διαδικασία επανόδου στις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Σήμερα ο έμπειρος στόπερ ακολούθησε θεραπεία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Από το πόσο σύντομα θα συμβεί αυτό, θα κριθεί και το αν θα είναι στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας.

Πάντως, ακόμη και αν προπονηθεί κανονικά τις περισσότερες ημέρες, με βάση την εικόνα που έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», φαντάζει απίθανο να «χτυπήσει» την πόρτα της ενδεκάδας. Είναι φανερά ανέτοιμος και θέλει χρόνο, ρυθμό και παιχνίδια για να γίνει ο παλιός, καλός Σένκεφελντ, τον οποίο περιμένουν άπαντες με ανυπομονησία στο «πράσινο στρατόπεδο» για να δώσει λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι.

Πηγή:www.gazzetta.gr