ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ούτε Πρωθυπουργός, ούτε Πρόεδρος, ούτε Αγγελοπούλου – Με Γενική Γραμματέα η εκπροσώπηση στην συναυλία


Ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ούτε η κ.Αγγελοπούλου, ούτε Υπουργοί στην επετειακή συναυλία πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή στον χώρο του Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών του ‘21.

Την συναυλία έχει αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και αποτελεί την κεντρική εκδήλωση της Περιφέρειας και του Δήμου της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση για την Εθνική Παλιγγενεσία.

Η συναυλία «Ύμνος Εις Την Ελευθερίαν», σε ποίηση του Διονυσίου Σολωμού και μουσική Νικολάου Μάντζαρου, θα δοθεί από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Μικτή – Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών υπό την διεύθυνση του Ακη Μπαλτά, Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Αρχιμουσικού της Συμφωνικής Ορχήστρας της Κύπρου.

Την Κυβέρνηση σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kalavrytanews.com θα εκπροσωπήσει η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χριστιάννα Καλογήρου.

Να σημειώσουμε ότι ούτε απευθείας μετάδοση θα υπάρχει από την ΕΡΤ αλλά θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη

πηγή: kalavrytanews.com

Be the first to comment on "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ούτε Πρωθυπουργός, ούτε Πρόεδρος, ούτε Αγγελοπούλου – Με Γενική Γραμματέα η εκπροσώπηση στην συναυλία"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*