Καλάβρυτα: Ο Θεόδωρος Λουλούδης στα γραφεία της εφημερίδας “Ωρα των Καλαβρύτων”

Τα γραφεία της εφημερίδας “Ωρα των Καλαβρύτων” και του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο εκδότης της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Θεόδωρος Λουλούδης, όπου είχε συνάντηση με τον διευθυντή της εφημερίδας Νίκο Κυριαζή.

Αντικείμενο της συνάντησης των δύο αντρών, που τους συνδέει φιλία και συνεργασία ετών, η ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα ζητήματα, αλλά και οι επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαΐας όπου ο κ. Λουλούδης είναι επικεφαλής του συνδυασμού “Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής”.

Παράλληλα ο κ. Λουλούδης, παρουσίασε και μια εξαιρετική όσο και εμπεριστατωμένη μελέτη για τη Επιχειρηματικότητα στην Αχαΐα, με όλα εκείνα τα στοιχεία που αναδεικνύουν την αναγκαιότητα άμεσων και στοχευμένων παρεμβάσεων.

Όπως τόνισε ο κ. Λουλούδης “Η Αχαΐα ήταν ο τόπος που έκανα τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα και φιλοξενεί μέχρι σήμερα όλες τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Όπως γνωρίζει πολύ καλά όποιος ασχολείται με το επιχειρείν, δεν υπάρχουν εύκολοι και σύντομοι δρόμοι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Το βίωσα σε καθετί με το οποίο καταπιάστηκα, ξεκινώντας από το μηδέν, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο, την ενέργεια και τις γνώσεις μου για να επιτύχω τον στόχο μου, σε μια σταδιοδρομία που με περηφάνεια χαρακτηρίζω αυτοδημιούργητη.

Πιστεύω ακράδαντα πως για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, χρειάζεται ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών. Χρειάζεται η συμμετοχή κάθε ενός από εμάς. Εμείς οφείλουμε να γίνουμε ο καταλύτης των αλλαγών που επιθυμούμε. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας.”

 

πηγη ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS