ΑΧΑΪΑ: Ακυρώνεται η σημερινή συνάντηση Μυλωνά με δημότες για τα προβλήματα της ΔΕΥΑΔ – Λόγω κορονοϊού

Ματαιώνεται η παρακάτω εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας: 

Την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου δυτικής Αχαΐας «Μελίνα Μερκούρη», ο δήμαρχος Σπύρος Νικ.Μυλωνάς θα ξεκινήσει τις συναντήσεις με δημότες προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΔ.
Η ύδρευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα! Η πρόσβαση κάθε δυμαίου πολίτη σε φθηνό, άφθονο και καλής ποιότητας νερό αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο μέλημα του δημάρχου δυτικής Αχαΐας.
Δεδομένου ότι σύντομα θα βρισκόμαστε σε χρονική περίοδο που οι ανάγκες σε νερό θα πολλαπλασιαστούν και η έλλειψή του θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κοινωνία μας ο Δήμαρχος θα ξεκινήσει μια καμπάνια-ενημέρωση όλων των δημοτών για τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και θα είναι το πρώτο βήμα δρομολόγησης λύσεων για την εξυγίανση και την επαναλειτουργία της ΔΕΥΑΔ.
Συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα πρώην δημαρχεία των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου καθώς και σε κοινότητες που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα λειψυδρίας.