(Φωτο)-Μετά το Megxit, η Μέγκαν Μαρκλ νιώθει ότι «ανασαίνει»

Κι ενώ ο θόρυβος μετά το περίφημο Megxit πριν λίγες ημέρες, δε λέει να κοπάσει, έρχεται η Daily Mail και με αποκλειστικές δηλώσεις φίλης της Μέγκαν Μαρκλ, ταράζει περισσότερο τα νερά. Το βρετανικό μέσο ενημέρωσης επικαλείται ως πηγή του δημοσιεύματος της για το πώς αισθάνεται η Μαρκλ μετά την απόφαση να τα «βροντήξουν» με τον Χάρι, φίλη της πρώην ηθοποιού, η οποία φέρεται να γνωρίζει καλά τα συναισθήματά της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η Μέγκαν νιώθει ελεύθερη να ανασάνει και πως τώρα μπορεί να κάνει ό,τι την ευχαριστεί χωρίς να ζητά την άδεια οποιουδήποτε.

«Η Μέγκαν ένιωθε ότι έπρεπε να δραπετεύσει γιατί το να ζει μέσα στα στενά όρια της βασιλικής οικογένειας συνέθλιβε τη ζωή της» φέρεται να δηλώνει η φίλη της.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως η πρώην ηθοποιός έχει εξομολογηθεί στους φίλους της πως δεν ήθελε να μεγαλώσει τον γιο της, Άρτσι σε ένα «τοξικό περιβάλλον». Και ένας από τους βασικούς λόγους του Megxit ήταν το καλό του παιδιού.

«Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου – εννοώντας τον πνευματικό της θάνατο, αφού η ψυχή της είχε συνθλιβεί» φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί η Μαρκλ στον πολύ στενό φιλικό της κύκλο.

Και συνεχίζει η φίλη της να λέει: «Ένιωθε επίσης ότι δεν μπορούσε να είναι η καλύτερη μητέρα για τον Άρτσι αν δεν μπορούσε να είναι ο αληθινός της εαυτός. Και αυτό δεν μπορούσε να το κάνει μέσα στους περιορισμούς της βασιλικής οικογένειας».

Τώρα, που η βασίλισσα Ελισάβετ αποδέχτηκε το «διαζύγιο», η Μέγκαν Μαρκλ έχει ανεβασμένη διάθεση, ενώ δηλώνει έτοιμη να «ανεβάσει τα μανίκια της», συνεχίζοντας τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε οργανώσεις που βοηθούν παιδιά και γυναίκες.

Όσο για το διάστημα αυτό που βρίσκεται στον Καναδά με το γιο της, έχει την πλήρη υποστήριξη και φροντίδα της μητέρας της, Ντόριαν, ενώ έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, όταν επισκέφτηκε μια περιοχή με αυξημένα κρούσματα βίας, μεγάλο αριθμό άστεγων, υψηλά ποσοστά εθισμών και φτώχειας.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά το Megxit έκανε και ο πρίγκιπας Χάρι και μάλιστα στο Μπάκιγχαμ, όπου παρακολούθησε παιδικό αγώνα ράγκμπι στον πίσω κήπο του παλατιού. Και όπως αναφέρει το Reuters, η εκδήλωση αυτή φαίνεται πως είναι και το τελευταίο του «βασιλικό καθήκον» πριν ο ίδιος και η Μαρκλ ξεκινήσουν τη μεταβατική περίοδο προς τους νέους τους ρόλους.