Φιορεντίνα: Θρήνος στους Βιόλα – Άφησε την τελευταία του πνοή ο CEO της ομάδας Τζο Μπαρόνε

Μία ακόμη τραγωδία χτύπησε το ιταλικό ποδόσφαιρο και δη τη Φιορεντίνα!

Στις 4 Μαρτίου 2018 ο αρχηγός της ομάδας Ντάβιντε Αστόρι υπέστη καρδιακή προσβολή στον ύπνο του ενώ βρισκόταν με την αποστολή της ομάδας στο Ούντινε για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε.

Έξι χρόνια αργότερα οι βιόλα βιώνουν ένα ανάλογο δράμα καθώς όπως έγινε γνωστό ο CEO της ομάδας Τζο Μπαρόνε άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσκομείο του Μιλάνου όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Κυριακή όταν καθ’ όδον για το γήπεδο της Αταλάντα με το λεωφορεί που μετέφερε την αποστολή αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο Μπαρόνε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής στην πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο.

 

«Με βαθύ πόνο και οδύνη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα σημείο αναφοράς της, ένα πρόσωπο που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και το οποίο δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο γενικός διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που προέκυψε την Κυριακή, απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο “Σαν Ραφαέλε” του Μιλάνου» αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της Φιορεντίνα και κάνει λόγο για έναν άνθρωπο «… που πρόσφερε τον επαγγελματισμό του, την καρδιά και το πάθος του για αυτά τα χρώματα» και για «έναν φίλο που ήταν πάντα διαθέσιμος και προσιτός σε όλες τις στιγμές, τις καλές και κυρίως τις πιο δύσκολες».