Ρεάλ Μαδρίτης: Ατύχημα με το πούλμαν των μερένγκες στη Γερμανία

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild και αναδημοσιεύει η ισπανική εφημερίδα Marca «στον αυτοκινητόδρομο Α4, ένα λευκό Toyota χτυπήθηκε από το λεωφορείο της ομάδας της Μαδρίτης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε το πούλμαν ενώ άλλαζε λωρίδα και ο εξωτερικός καθρέφτης έσπασε. Το Toyota Avensis υπέστη ζημιές αξίας περίπου 3.000 ευρώ Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη το πούλμαν της Ρεάλ δεν είναι ακόμη σαφές. Μετά από μια σύντομη στάση, ευτυχώς όλοι οι εμπλεκόμενοι συνέχισαν χωρίς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός».

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης-σύμφωνα με τη Marca-, λόγω της απεργίας στο αεροδρόμιο της Λειψίας αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει το ταξίδι του για να αποφύγει ένα κλείσιμο που θα την εμπόδιζε να εκπληρώσει τον προγραμματισμό τους για τον αυριανό -πρώτο-αγώνα με τη Λειψία στη φάση των «16» του Champions League. Αντί για την απευθείας πτήση για Λειψία, το αεροπλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης προσγειώθηκε το πρωί στο Ερφούρτ. Από εκεί, ταξίδεψαν με πούλμαν σε μία διαδρομή άνω των 160 χιλιομέτρων.

Μετά τις 15:40, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε τελικά στο ξενοδοχείο της ομάδας, στο κέντρο της Λειψίας. Στην πλευρά του οδηγού του λεωφορείου, στο ύψος του διπλού άξονα, υπήρχαν καθαρές γρατσουνιές από τη σύγκρουση.