Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Νταλάρα: Ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα ως προς τους δημοσιογράφους και τη θέση που πήρε για το θέμα η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια σχολίασε το θέμα στην κάμερα του «Fay’s Time» την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε ο τρόπος, οι χαρακτηρισμοί, οι λέξεις που χρησιμοποίησε, στον τρόπο έκφρασής του, παρόλο που ήταν χαμογελαστός. Αυτό ήταν που θεώρησα άστοχο. Θα μπορούσε να μη μιλήσει στις κάμερες, ο καθένας έχει δικαίωμα να μη μιλήσει και εγώ θα μπορούσα τώρα να μη μιλήσω. Οπότε αυτό ήταν δικαίωμά του, δεν μιλάμε γι’ αυτό.

Ή ότι μπορεί πολλές να ξεφεύγουμε και εμείς, και η ομάδα από πίσω και οι δημοσιογράφοι μπροστά να είναι πιεστικοί σε σχέση με την πίεση που και εκεί δέχονται να φέρουν ένα θέμα στον αρχισυντάκτη τους. Αλλά από εκεί και πέρα οι χαρακτηρισμοί είναι ένα άλλο επίπεδο και θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που προάγει πολιτισμό, όπως ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να φέρεται με τον αντίστοιχο πολιτισμό, ειδικά σε νέα παιδιά».

Στη συνέχεια, σχετικά με τη Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Αυτό που είπε, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει τη δομή της εκπομπής της τώρα. Ίσως έκανε μια αυτοκριτική μέσα σε αυτό και ένιωσε έτσι, γιατί ήταν και δικοί της ρεπόρτερ εκεί. Οπότε φαντάζομαι στο πλαίσιο της αυτοκριτικής, μπορεί να θεωρεί ότι γίνονται λάθος κάποια πράγματα, μπορεί να μην έχει και τον έλεγχο του περιεχομένου.

Πολλές φορές την έχω ακούσει να διαφωνεί με τον αρχισυντάκτη της στον αέρα. Θεωρώ ότι είναι πιο εσωτερικό της αυτό. Καταλαβαίνω ότι κάνοντας την αυτοκριτική της και συμφωνώντας με τον Γιώργο Νταλάρα είναι κάτι που ενδεχομένως δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν να κάνουν και το βρίσκω πολύ γενναίο».

Στο τέλος, για τον Νίκο Συρίγο η παρουσιάστρια σημείωσε: «Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει πεσίματα. Και εγώ θα ήθελα να είναι πιο εύκολες οι συνεντεύξεις, ούτε εσείς φαντάζομαι περνάτε ωραία, περιμένοντας στον δρόμο μες το κρύο κτλ.».