Διαζύγιο για Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριο Νικολόπουλο – Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια

Kατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από 14 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίση στον γάμο του ζευγαριού ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και τα τελευταία δύο, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Οι δυο τους ωστόσο, διατηρούν μια καλή επικοινωνία.

201810311339000_8410_SARA_NIKOLOPOYLOY_ANDRIANI_NIKOLOPOYLOY_NEKTARIOS_NIKOLOPOYLOS_KATERINA_LASPA_21102018

Οι φήμες για χωρισμό κυκλοφορούσαν από τον περασμένο Μάιο. Η Κατερίνα Λάσπα είχε απαντήσει τότε στην εκπομπή «Πρωινό». «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ, που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος, γιατί επικοινωνούμε».

201705221653310_IMG_0060
Στο μαιευτήριο το 2017, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους


Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στην παραλία Καλό Λιβάδι το 2006 και τρία χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησία. Αμέσως μετά τον γάμο τους, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είχε δηλώσει για την Κατερίνα Λάσπα: «Από την γνωριμία μου από το 2006 και μετά άλλαξαν πολλά πράγματα στην ζωή μου. Η Κατερίνα είναι το τρίτο μου μάτι».