(Φωτο)-Αιγιάλεια: Θερμή υποδοχή Χρήστου Γούτου στις Καμάρες

 

Μήνυμα Νίκης για την παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» στέλνουν οι Αιγιαλείς πολίτες, με τις μαζικές συγκεντρώσεις τους στον κύκλο ομιλιών του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Χρήστου Γούτου.
Η θερμή υποδοχή πολιτών στον κ. Γούτο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις Καμάρες αποτελεί δείγμα της μεγάλης αλλαγής που θα επέλθει στον Δήμο, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στην ομιλία του, ο Χρήστος Γούτος ανέλυσε το Πρόγραμμα της παράταξης, δίνοντας τις βασικές κατευθύνσεις που θα διέπουν την άσκηση διοίκησης στον Δήμο. Μιλώντας για ένα νέο πνεύμα αισιοδοξίας, αποτελέσματος, διαφάνειας και ήθους, καθώς και για έναν Δήμο «ανοιχτό» σε όλους, «χωρίς διαχωρισμούς» και χωρίς «διχαστικές νοοτροπίες», ο κ. Γούτος περιέγραψε τις αλλαγές και τις κοστολογημένες παρεμβάσεις που θα γίνουν, διαβεβαιώνοντας πως η ανάπτυξη της Αιγιάλειας είναι στοίχημα που θα κερδηθεί από Όλους για Όλους.

Περιγράφοντας τη σημερινή κατάσταση του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας τόνισε:
«Η Αιγιάλεια έχει εγκλωβιστεί σε πολιτικές νοοτροπίες του ΧΤΕΣ και δεν μπορεί να σηκώσει ανάστημα απέναντι σε όλα όσα μας πονάνε.
Δυστυχώς η Αιγιάλεια έχασε τέσσερα χρόνια και δεν λύθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα, παρά τις φιλόδοξες εξαγγελίες του απερχόμενου Δημάρχου το ΄19. Στο θέμα των απορριμμάτων δεν βρέθηκε λύση παρότι ο απερχόμενος Δήμαρχος «είχε την λύση στο τσεπάκι».
Το Αίγιο πήγε πίσω, η περιφέρεια είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Η Αιγιάλεια όχι μόνο έχασε τέσσερα χρόνια ανάπτυξης, αλλά δυστυχώς έβαλε την όπισθεν. Η Αιγιάλεια συρρικνώθηκε και ένας στους δύο νέους ανθρώπους μας εγκατέλειψε ήδη την περιοχή μας».

Μιλώντας για την Μεγάλη Συνεργασία της παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ», ανέφερε:
«Βασιστήκαμε στην αγάπη μας για την Αιγιάλεια και στο χρέος που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους αυτού του Δήμου. Βασιστήκαμε δηλαδή, στα στοιχεία εκείνα που μόνο μας ενώνουν.
Έτσι, δημιουργήσαμε μία Νέα και Μεγάλη Συνεργασία , που αγκαλιάζει όλη την Αιγιάλεια και αγκαλιάζεται από όλη την Αιγιάλεια.
Αγκαλιάζεται, γιατί είναι αυτή που δίνει προοπτική σε όλους και φέρνει τον φρέσκο αέρα ενός άλλου Δήμου, μιας άλλης κουλτούρας και φιλοσοφίας.
Στην παράταξή μας, στην «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ», δεν υπάρχει το «εγώ». Βαδίζουμε με το «εμείς» και με το «εμείς» θα διοικήσουμε.
Με το «Εμείς» θα αναπτύξουμε τον τόπο μας, θα τον κάνουμε ξανά περήφανο και σύγχρονο.
Με το «Εμείς» θα δημιουργήσουμε έναν τόπο αναβαθμισμένο που θα μπορεί να κρατά εδώ τους νέους μας και να μην τους κάνει εσωτερικούς μετανάστες, αναζητώντας επαγγελματικές διεξόδους ανά την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.
Κάναμε στην άκρη πολιτικές ιδεολογίες και διαχωριστικές γραμμές, γιατί τα προβλήματα του Δήμου μας δεν έχουν χρώμα, ούτε ιδεολογία.
Ξεπεράσαμε ακόμα προσωπικές φιλοδοξίες, εγωισμούς και προτάξαμε την συνεργασία, την συνεννόηση και την συναίνεση, αλλά παράλληλα, χωρίς αποκλεισμούς προς κανέναν και για κανένα λόγο.
Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε σε κάθε κάτοικο ότι ο κόπος του θα πιάσει τόπο , για το δικό του καλό, αλλά και για το κοινό καλό όλης της Αιγιάλειας».