Η Άννα Μαστοράκου στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης

Στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης βρέθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

Μάλιστα, στον χαιρετισμό της, πρόεδρος του ΙΣΠ ζήτησε από τους σπουδαστές να μην σκεφτούν καν το ενδεχόμενο του να φύγουν εκτός συνόρων για να εργαστούν, αλλά να μείνουν και να δώσουν αγώνα στην πατρίδα μας.

Τα κυριότερα σημεία του χαιρετισμού της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου έχουν ως εξής: «Εύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Θέλω να καταθέσω μερικές σκέψεις: Nα επιλέξετε ένα επαγγελματικό αντικείμενο το οποίο σας αρέσει και σας αντιπροσωπεύει γιατί θα είναι μέρος της ταυτότητάς σας για όλη σας τη ζωή. Να δώσετε αγώνα να είστε πολύ καλοί στο αντικείμενο αυτό, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Να μη φοβάστε τη δουλειά. Με την εργασία, θα αποκτήσετε εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα και γνωριμίες με νέους ανθρώπους, διευρύνοντας τους φίλους σας. Να επιμείνετε με επιμονή και μεθοδικότητα στους στόχους σας και το κυριότερο: Να μείνετε στην Ελλάδα, γιατί εσείς είστε το μέλλον του τόπου».