Μέγα κάζο της Παναχαϊκής, αποκλείστηκε από ομάδα Τοπικού!

Ιστορικό κάζο για την Παναχαϊκή που αποκλείστηκε στα πέναλτι με 3-2 από τον Αχαρναϊκό, ομάδα Α’ Κατηγορίας της Αθήνας!

Μάλιστα στη διαδικασία των πέναλτι προηγήθηκε 2-0, αλλά μετά δεν μπόρεσαν οι παίκτες της να σκοράρουν ξανά..,

Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν τραγικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα για ένα διάστημα στην παράταση είχαν αριθμητική υπεροχή, αφού αποβλήθηκε παίκτης των γηπεδούχων (114′-Τσιμπούρλας), αλλά αυτό το πλεονέκτημα δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 114′ λεπτό μετά την αποβολή του Τσιμπούρλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν μπήκε γκολ στα

Τα πέναλτι:
Παναχαϊκή 1-0 Γκαντσιέρ
Αχαρναϊκός Νατσιόπουλος απέκρουσε ο Κολοβούρης
Παναχαϊκή 2-0 Κυρσανίδης
Αχαρναϊκός 2-1 Γερώνυμος
Παναχαϊκή Μασούρας απέκρουσε ο Συρακάς
Αχαρναϊκός 2-2 Αντωνόπουλος
Παναχαϊκή Χριστόπουλος απέκρουσε ο Συρακάς
Αχαρναϊκός 3-2 Μάναλης
Παναχαϊκή Παραστατίδης άουτ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Συρακάς, Γκούφας, Νάκας, Μπιταξής, Μάναλης, Πηνιώτης, Α. Γκούφα (96’ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος (14’ Γερώνυμος), Ματσούκας (46’ Στραβομύτης), Νατσιόπουλος, Χατζής (91’ Τσιμπούρλας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Λιοφάγος, Γκαντσιέρ, Μπαρέ (70’ Μπαρέ), Καραγιάννης (63’ Τόσκα), Νάστος, Κυρσανίδης, Αποστολόπουλος (101’ Πετράτος), Πατρινός (63’ Μασούρας), Πετσίτης (46’ Χριστόπουλος), Ντε Ολιβέιρα (70’ Παραστατίδης).

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Δημήτρης Μπεκιάρης της ΕΠΣ Κορίνθου. Βοηθούς έχει τους Νικόλαο Τριαντάφυλλο και Παναγιώτη Σπηλιώτη, όλοι της ίδιας Ένωσης. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευστράτιος Μαχαίρας από την ΕΠΣ Αθηνών.