«Αγιασμός σε σχολεία του Δήμου Ερυμάνθου»

Στα θρανία επέστρεψαν σήμερα και οι μαθητές του Δήμου Ερυμάνθου, δίνοντας με τις χαρούμενες φωνές τους «ζωή» στα σχολικά συγκροτήματα.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ οι μαθητές Γυμνασίων- Λυκείων παρέλαβαν και τα σχολικά τους βιβλία. Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής βρέθηκε στον αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο- Λυκειακές τάξεις Φαρρών, όπου στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του προς τους μαθητές και μαθήτριες, ανέφερε «ξεκινάμε μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, γνώση και ανακαλύψεις. Είναι στιγμές όπως αυτή που μας θυμίζουν πόσο εξαιρετικά σπουδαίο είναι να μοιραζόμαστε την γνώση και να αναπτύσσουμε τον εαυτό μας.

Σας ενθαρρύνω να αντιμετωπίσετε κάθε μέρα στο σχολείο ως μια ευκαιρία για νέες εμπειρίες και για να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας. Εκεί θα βρείτε τους φίλους σας, τους δασκάλους σας και τους καθηγητές που σας υποστηρίζουν και ένα περιβάλλον που σας ενδυναμώνει. Πάνω από όλα, θυμηθείτε ότι η εκπαίδευση είναι ένα ταξίδι προς την κατανόηση, τη σοφία και την αυτοβελτίωση. Ανοίξτε τα μυαλά σας σε νέες ιδέες και να είστε πάντα πρόθυμοι να μάθετε. Μην φοβάστε τα εμπόδια, αντιμετωπίστε τα ως ευκαιρίες να μεγαλώσετε. Είναι ωραίο, είναι cool. Μην… «κριντζάρετε», το σχολείο είναι…πολύ «μουντ γκανκ»!

Σας εύχομαι μια υπέροχη σχολική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και εμπειρίες που θα σας διαμορφώσουν. Ξεκινήστε με αισιοδοξία, προσπαθήστε σκληρά και πάντα να πιστεύετε στον εαυτό σας».