Αγώνα δίπλα στο Βασίλη Αϊβαλή

Το Σεπτέμβριο του 2010, ξεκίνησα το ταξίδι στο κόσμο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συναρπαστικό και πολυεπίπεδο, το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Με έντονες στιγμές, χαράς, επιτυχίας, αναγνώρισης, πρόκλησης, αλλά πάντα με το ίδιο συναίσθημα αγάπης για την πόλη μας. Την Πάτρα!

Σαν οικονομολόγος και άνθρωπος του management, υπηρέτησα σε θέση ευθύνης δίνοντας λύσεις σε αδιέξοδα και δημιουργώντας ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον για τη πόλη μας. Διαπίστωσα δε, ότι αν υπάρχει η θέληση και ομαδικό πνεύμα, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα!

Σήμερα, αποφάσισα να δώσω ένα νέο αγώνα δίπλα στο Βασίλη Αϊβαλή, για διεκδικήσουμε καταρχήν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και στη συνέχεια να υπηρετήσουμε τη πόλη, με στόχο την ανάπτυξη της και την ευημερία των συμπολιτών μας.

Με το Βασίλη Αϊβαλή, υποψήφιο δήμαρχο, μας δένουν πολλά, πέρα και πάνω από την θέληση να υπηρετήσουμε τη Πάτρα, είναι η προσφορά τόσο στους Πατρινούς, όσο και στους χιλιάδες φιλοξενούμενους και επισκέπτες. Υπάρχει η κοινή αντίληψη ότι με προγραμματισμό, σωστές αποφάσεις και άρτια οργάνωση τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μεγάλο στόχο … Η Πάτρα είναι μια όμορφη πόλη που έχει τόσα να επιδείξει και τόσα να δώσει.

Με το Βασίλη μας ενώνει το όραμα, και οι κοινοί στόχοι για την πόλη μας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί του και με την εξαιρετική ομάδα της παράταξης  «Πάτρας Σπουδαία και Πάλι» οι χρονικά ορισμένοι και απόλυτα μετρήσιμοι στόχοι, θα δημιουργήσουν ένα σπουδαίο μοχλό  ανάπτυξης και προόδου.

Βαφέας Παναγιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος