ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: « 347υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο για το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας»

Ολοκληρώθηκε η υποβολή δήλωσης του συνδυασμού «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» του υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο συνδυασμός υποβλήθηκε πλήρης στο μέγιστο επιτρεπόμενο όριο των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Οι 347 υποψήφιοι του συνδυασμού επιβεβαιώνουν στην πράξη ότι το ψηφοδέλτιο δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της Δυτικής Αχαΐας με στόχο να φέρει τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Αναλυτικότερα, ο συνδυασμός περιλαμβάνει 64 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 282 τοπικούς συμβούλους, με τις γυναίκες να αντιπροσωπεύουν το 42% του ψηφοδελτίου. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου είναι οι δεκάδες νέοι σε ηλικία συμπολίτες, αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι στον αυτοδιοικητικό στίβο που σηματοδοτούν την ανανέωση που φέρνει ο συνδυασμός του Γρηγόρη Αλεξόπουλου στη Δυτική Αχαΐα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το 1/3 του συνδυασμού είναι κάτω των 40ετών.

Ανθρωποι της οικογένειας, της αγροτιάς, του μόχθου, της δουλειάς, του επιχειρείν, της προσφοράς, του εθελοντισμού, με μικρή ή μεγάλη επαγγελματική πορεία και έντονη κοινωνική παρουσία, με συμβολή στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο: Να μετατρέψουμε τη Δυτική Αχαΐα σε ένα τόπο που αξίζει για να ζεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου:

«Η απάντηση σε όλα στην ζωή μας είναι οι άνθρωποι. Γι’ αυτούς μαχόμαστε. Γι’ αυτούς διεκδικούμε. Γι’ αυτούς θα κερδίσουμε. Οι 347 υποψήφιοί μας είναι μόνο ο πυρήνας όσων θα φέρουν την “ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ” που τόσο έχει ανάγκη η Δυτική Αχαΐα, γιατί ο τόπος μας είναι οι άνθρωποί μας. Μαζί θα κερδίσουμε και θα δημιουργήσουμε. Γιατί για εμάς, η Δυτική Αχαΐα είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι.

Με κόπο, υπομονή, ευρηματικότητα, τεχνογνωσία θα κάνουμε τις καλύτερες μέρες πράξη, αφήνοντας στο παρελθόν τις τοξικές αντιπαραθέσεις και τις προστριβές. Ολοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλοι μπορούμε να υπολογίσουμε τι μπορεί να πετύχει ο καθένας. Αφήνουμε πίσω το χθες και μαζί θα χτίσουμε το αύριο που θα απαντά στις καθημερινές ανάγκες και θα φέρει φρέσκια ΑΝΑΠΝΟΗ στη Δυτική Αχαΐα με όρους ανάπτυξης και ευημερίας για τους πολίτες.

Ο αγώνας μας έχει διάρκεια. Η 25η Ιανουαρίου που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου και η 31η Αυγούστου που κατατέθηκε το ψηφοδέλτιό μας είναι μόνο δύο ημερομηνίες σταθμοί στη διαχρονική πορεία που θέλουμε να συμβαδίσουμε. Στις 8 Οκτωβρίου θα κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Για το μέλλον μας, για το αύριο των παιδιών μας, για την ανάπτυξη του τόπου μας, για να γίνει η Δυτική Αχαΐα ο τόπος που ονειρευόμαστε! Ολοι μαζί για τη νίκη!».