ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: «20 νέοι υποψήφιοι για να αποκτήσει η Δυτική Αχαΐα αυτό που της αξίζει»

Με ορμή κινείται η δημοτική παράταξη «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» ανακοινώνοντας καθημερινά κατά ομάδες νέους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους ενόψει της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των ψηφοδελτίων στο Υπουργείο Εσωτερικών έως τις 31 Αυγούστου.

Σήμερα, η «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανακοινώνουν ακόμα 20 υποψήφια πρόσωπα, γυναίκες και άνδρες, συμπολίτες της προσφοράς και του μόχθου, οι οποίοι αφήνουν καθημερινά το στίγμα τους στην τοπική κοινωνία μέσα από τις ποικίλες δράσεις που συμμετέχουν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος έχει διαπιστώσει τη διάθεση για προσφορά από χιλιάδες συμπολίτες, γεγονός που τον γεμίζει με αισιοδοξία για τη νέα αυτοδιοικητική θητεία, καθώς διαχρονική πεποίθησή του είναι ότι οι δημότες πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου.  Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις νέες υποψηφιότητες:

«Ολες και όλοι που βρίσκονται στο πλευρό μας είναι οι άνθρωποι που θα φέρουν την αλλαγή που έχει ανάγκη η Δυτική Αχαΐα. Εκατοντάδες υποψήφιοι μαζί με χιλιάδες συμπολίτες στις 8 Οκτωβρίου θα φέρουν στη Δυτική Αχαΐα την «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ» που της αξίζει. Δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας και μαζί τους θα δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες στον τόπο μας. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κλειστές πόρτες, πάντα με διάθεση για προσφορά. Ερχεται η στιγμή για να αποκτήσει η Δυτική Αχαΐα όσα της αξίζουν αλλά τα έχει στερηθεί. Προχωράμε μαζί, δημιουργούμε μαζί, κερδίζουμε όλοι για το καλό του τόπου. Καλωσορίζω τους 20 νέους υποψήφιους με πλατύ χαμόγελο».

Οι νέοι υποψήφιοι της παράταξης είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Αθηνά Ανδρικοπούλου – Ντούκα, Νικολίτσα Γκοτσούλια, Γιαννούλα Δημητροπούλου,

Ανάργυρος Δημόπουλος, Αργύρης Διδάχος, Βασίλης Διονυσόπουλος, Ηλίας Καλιάμης,

Ανδρέας Κατσιμητσούλιας, Στέφανος Λάζαρης, Παναγιώτης Μητρόπουλος, Χριστίνα

Μητροπούλου – Μπακουλοπούλου, Κωνσταντίνος Μπατάλης, Ηλίας  Μπρακατσέλος, Χρήστος Πανταζόπουλος, Ευδοξία Παπαϊωάννου, Βασίλης Σαββόπουλος, Ουρανία Σουρή, Σταυρούλα Τζιλιλή- Δριμάλα, Ελένη Χρυσανθοπούλου, Λευτέρης Χρυσανθόπουλος.

Σύντομα βιογραφικά των νέων υποψηφίων:

Η Αθηνά Ανδρικοπούλου – Ντούκα είναι από το Σαντομέρι. Είναι μια πολύτεκνη μητέρα που ζει στην περιοχή και δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα για να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς και απαιτητικούς της ρόλους.

Η Νικολίτσα Γκοτσούλια από τα Σαγέικα είναι αγρότισσα, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Δίνει έμφαση στις βιοκαλλιέργειες και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας δραστήριας συμπολίτισσας της περιοχής μας.

Η Γιαννούλα Δημητροπούλου από τα Καρέικα είναι μια γυναίκα δυναμική. Είναι φιλόλογος και υπηρέτησε για χρόνια στο Γυμνάσιο Λουσικών. Είναι  ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Καραμεσιναιίκων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος».

Ο Ανάργυρος Δημόπουλος από τα Σαγέικα είναι γέννημα – θρέμμα της περιοχής. Με σπουδές στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πολυτεχνείου Πατρών, είναι πνεύμα ανήσυχο και υπέρμαχος των συλλογικών δράσεων.

Ο Αργύρης Διδάχος από τον Αγιο Στέφανο είναι εργολάβος με χρόνια εμπειρία και ενεργό συμμετοχή και συμβολή στην κοινωνία. Οικογενειάρχης που μένει μόνιμα στην περιοχή και άνθρωπος της δουλειάς, γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου.

Ο Βασίλης Διονυσόπουλος από το Πέττα είναι πατέρας 2 παιδιών και ελεύθερος επαγγελματίας. Ασχολείται επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία με το εμπόριο στον τομέα του ελαιόλαδου και του σταφυλιού.

Ο Ηλίας Καλιάμης από τα Νιφορέικα έχει πλούσια αθλητική παρουσία  ως ποδοσφαιριστής, γνωρίζει ότι την νίκη την φέρνουν οι ομάδες που έχουν πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και μένει μόνιμα στα Νιφορέικα.

Ο Ανδρέας Κατσιμητσούλιας από την  Άνω Αχαΐα εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος και παράλληλα ασχολείται και με τις αγροτικές καλλιέργειες.  Δείχνει εμπιστοσύνη στην παράταξη για να δημιουργήσουμε από κοινού συνθήκες ευημερίας και προοπτικής.

Ο Στέφανος Λάζαρης από την Δύμη, είναι γνωστός από την ενεργή του παρουσία ως κοινοτικού συμβούλου Αλισσού, την επαγγελματική του δραστηριότητα στον χώρο της εστίασης, αλλά και την παρουσία του ως φυσιοθεραπευτής σε ομάδες της περιοχής μας στο παρελθόν.

O Παναγιώτης Μητρόπουλος από τον Άγιο Στέφανο είναι ιδιωτικός υπάλληλος και μόνιμος κάτοικος, σύζυγος και πατέρας, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τόπος έχει ανάγκη από την συνδρομή όλων μας για να υπάρξει αλλαγή.

Η Χριστίνα Μητροπούλου – Μπακουλοπούλου  από τον Μύρτο είναι ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα της εστίασης και έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια στο Πουρνάρι. Επέλεξε να μπει για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο, για να δει πράξεις και έργα.

Ο Κωνσταντίνος Μπατάλης από την Ωλενία είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής, με μεγάλη παρουσία στα Λουσικά ως αντιδήμαρχος, πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου αλλά και της Νίκης Λουσικών. Ζει μόνιμα στην περιοχή και είναι οικογενειάρχης.

Ο Ηλίας  Μπρακατσέλος από τα Αγιοβλασίτικα είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πιστεύει στη δύναμη της γενιάς του, για να δημιουργηθούν συνθήκες ευνοϊκές που θα συμπαρασύρουν τους νέους ανθρώπους και θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Ο Χρήστος Πανταζόπουλος από το Φράγκα είναι συνταξιούχος. Οικογενειάρχης που παρακινήθηκε από το ενδιαφέρον του να δει τον Δήμο να κάνει βήματα  μπροστά επιτέλους, προσφέροντας ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους της περιοχής μας.

Η Ευδοξία Παπαϊωάννου από τα Άνω Σουδενέικα εργάζεται στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με την ιδιότητα της Κοινωνικής Λειτουργού επιδεικνύοντας σημαντική κοινωνική προσφορά και πάθος για τη δουλειά της. Είναι για πρώτη φορά υποψήφια.

Ο Βασίλης Σαββόπουλος από το Χαϊκάλι είναι εν ενεργεία πρόεδρος της κοινότητας. Χημικός μηχανικός στο επάγγελμα εργάζεται στο Διυλιστήριο του Πείρου – Παραπείρου. Με ενεργή δράση, όρεξη και εμπειρία προσπαθεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του.

H Ουρανία Σουρή από τη Μόβρη είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και παρουσία. Είναι σύζυγος και μητέρα, με σπουδές στην Νοσηλευτική και είχε πολυετή επιχειρηματική παρουσία σε διαφόρους τομείς.  Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαγεΐκων.

Η Σταυρούλα Τζιλιλή- Δριμάλα από το Ματαράγκα είναι πρεσβυτέρα και μητέρα 4 παιδιών. Γυναίκα της ανιδιοτελούς προσφοράς με ευαισθησίες , ήθος και σεβασμό στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας. Είναι υποψήφια για πρώτη φορά.

Η Ελένη Χρυσανθοπούλου από τη Δύμη είναι μια νέα γυναίκα με εξειδικευμένες σπουδές στις εφαρμογές Πληροφορικής, η οποία ασχολείται επαγγελματικά στο χώρο της

Πληροφορικής και του Διαδικτυακού Marketing και έχει συμμετοχή σε πλήθος σεμιναρίων.

Ο Λευτέρης Χρυσανθόπουλος από τον Άγιο Στέφανο είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας 2 παιδιών και ζει μόνιμα στην περιοχή. Θέλει να συνεισφέρει ώστε να αλλάξει ουσιαστικά η υφιστάμενη κατάσταση.