σπιράλ: Κατατέθηκε το πλήρες ψηφοδέλτιο με 266 υποψηφίους

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς απέστειλε ηλεκτρονικά το πλήρες ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης σπιράλ και την υποψηφιότητα της για νέα δημοτική αρχή στον Δήμο Πατρέων.

Τον Πέτρο Ψωμά περιστοίχιζαν, κατά την ηλεκτρονική υποβολή, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας, που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

«Εύχομαι η επόμενη δημοτική ομάδα του σπιράλ, της δημοτικής θητείας 2024-2028, να αποτελείται από 26 δημοτικούς συμβούλους» είπε στους στενούς συνεργάτες του ο υποψήφιος δήμαρχος. Και πρόσθεσε πως «το επόμενο διάστημα, μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, οι άνθρωποι του σπιράλ θα φροντίσουν να ανοίγεται στην πόλη το μήνυμα της παράταξης και η προοπτική της Πάτρας με το σπιράλ ως νέα δημοτική αρχή».

Ο Πέτρος Ψωμάς κατέθεσε ψηφοδέλτιο με 266 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που εκπροσωπούν όλο το φάσμα, πολιτικά, ηλικιακά, επαγγελματικά, γεωγραφικά.

Σημειώνεται πως το σπιράλ θα έχει 108 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου (Πατρέων, Ρίου, Μεσσάτιδας, Βραχνεΐκων, Παραλίας) και 158 υποψηφίους σε όλα τα διαμερίσματα της πόλης (1ο – Αρκτικό, 2ο – Νότιο, 3ο – Ανατολικό, 4ο – Κεντρικό) και σε όλες τις περιοχές του δήμου  που θα εκλέξουν νέα τοπικά συμβούλια.

Η επόμενη μέρα βρίσκει το σπιράλ να ξεκινάει την τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου  με επόμενα βήματα το άνοιγμα του εκλογικού του κέντρου, περιοδείες, συναντήσεις, ειδικές εκδηλώσεις και μια φρέσκια επικοινωνιακή καμπάνια