ΦΩΤΟ: Με επιτυχία η γιορτή σαρδέλας από το σπιράλ – Πάνω από 1500 Πατρινοί απόλαυσαν για όμορφη βραδιά στην πλαζ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η «Γιορτή της σαρδέλας» που διοργάνωσε το σπιράλ χθες Σάββατο 1η Ιουλίου 2023 στην πλαζ ΕΟΤ της Πάτρας. Οι περισσότεροι από 1500 Πατρινοί, όλων των ηλικιών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής παράταξης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονη σαρδέλα, ούζο και τσίπουρο, μουσική και χορό, να συνομιλήσουν με τα μέλη της δημοτικής παράταξης και να γνωρίσουν από κοντά τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Πέτρο Ψωμά.

Τον κόσμο υποδέχονταν στο χώρο της πλαζ, πίσω από το ομώνυμο κατάστημα, από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, μέλη του σπιράλ μοιράζοντας σε όλους το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης, που κυκλοφόρησε για πρώτη μέρα σε έντυπη μορφή. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο χώρο της πλαζ έκανε την παρθενική του εμφάνιση και το βαν του σπιράλ, με το οποίο τα μέλη της παράταξης θα περιοδεύουν σε όλη την Πάτρα έως τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Για τα παιδιά, που ήρθαν μαζί με τους γονείς τους, το σπιράλ είχε φροντίσει για ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δράσεις. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει ο Ευάγγελος Παπακωνσταντινόπουλος.

Το σπιράλ θέλει να ευχαριστήσει τον Φώτη Φοή, μέλος του σπιράλ, για τις  σαρδέλες, και τη διοίκηση και τις επιχειρήσεις της Ιχθυόσκαλας Πατρών για τις επιπλέον προσφορές τους σε είδος καθώς επίσης και τις ποτοποιίες Πιλαβά και Γ.Π Χάχαλη και την ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας, για την προσφορά των ποτών και αναψυκτικών για τα παιδιά, τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης στην Πλαζ ΕΟΤ καθώς επίσης και τον αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα και τον Γιώργο Μαγιάκη από το Δήμο Πατρέων για τη βοήθειά τους.