Οδυσσέας Σταμούλης: Σήμερα η κηδεία του γιου του που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας

Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Οδυσσέα Σταμούλη και την οικογένεια του – Σήμερα η κηδεία του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στην Ικαρία

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα, Δευτέρα 14 Αυγούστου, συγγενείς και φίλοι στον 11χρονο γιο του Οδυσσέα Σταμούλη ο οποίος πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στους Φούρνους Ικαρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια η κηδεία του άτυχου Χρήστου θα πραγματοποιηθεί 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Η ανάρτηση:

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειάς του, ενώ χθες, Κυριακή, ταξίδεψε μαζί με την σορό του αδικοχαμένου γιου του για τον Πειραιά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη φαίνεται ότι στις 14:30 της Πέμπτης, 10 Αυγούστου, μπήκε στη θάλασσα και ενδέχεται να μπλέχθηκε στο σκοινί σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όταν ο 11χρονος δεν επέστρεφε έπειτα από ώρες στο σπίτι, η μητέρα του ανησύχησε και άρχισε να τον ψάχνει. Αρχικά πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του Λιμενικού έφυγαν από τη Σάμο και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα για να εντοπιστεί ο 11χρονος.

Τα στελέχη του λιμεναρχείου εντόπισαν την σορό του άτυχου 11χρόνου στο νερό, την οποία ανέσυραν, ενώ στην συνέχεια την μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οδυσσέας Σταμούλης: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την απουσία του παιδιού σου»

Tην ίδια ώρα συγκίνηση προκαλούν όσα είχε δηλώσει ο ηθοποιός πριν από ένα χρόνο, ο οποίος μιλούσε για την ευτυχία που βίωνε ως πατέρας και παραδεχόταν πως ως διαζευγμένος γονιός, έπρεπε να τον βλέπει μόνο τα σαββατοκύριακα. Μάλιστα τότε έλεγε πως δεν συγκρίνεται με τίποτα η απουσία του παιδιού του από τη ζωή του.

«O πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών» έλεγε τότε και συνέχιζε μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω. Τίποτα δεν μετριέται με την απουσία του παιδιού σου. Δεν συγκρίνεται τίποτα. Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νομού».