Στον εισαγγελέα σήμερα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη – Έρευνες για άλλους εμπλεκόμενους

Στις 9:00 το πρωί αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα τα 94 άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ όπου άφησε και την τελευταία πνοή του ο 29χρονος φίλαθλός της από την Ελευσίνα

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα το πρωί οι συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από την «Opap Arena» που είχαν ως απολογισμό τον θάνατο ενός φίλου της ΑΕΚ και τον τραυματισμό ακόμη δέκα ατόμων.

Από όλους τους συλληφθέντες λαμβάνεται γενετικό υλικό (DNA) σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του άτυχου οπαδού της Ένωσης.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται καθώς έχουν στηθεί μπλόκα στις εθνικές οδούς και στα σύνορα καθώς κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της δολοφονικής επίθεσης που έγινε κυρίως από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που διέφυγαν της σύλληψης, προσπαθούν να βγουν από τη χώρα.

Ήδη χθες, η Αστυνομία συνέλαβε στα σύνορα με την Αλβανία έναν οπαδό που προσπαθούσε να διαφύγει με ΚΤΕΛ από την Κακαβιά, ενώ άλλοι επτά συνελήφθησαν στους Ευζώνους όταν προσπάθησαν αν περάσουν τα σύνορα με βανάκι που έφερε μέσα καδρόνια και μαχαίρια.

Παράλληλα, έρευνες πραγματοποιούνται σε σπίτια, ξενοδοχεία και AIRBNB στο λεκανοπέδιο, τα οποία είχαν μισθώσει οι οπαδοί της Ντιναμό για να διαμείνουν.

Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν την Τρίτη τέσσερις Έλληνες εκ των 98 αρχικά συλληφθέντων. Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.