Νέα Φιλαδέλφεια: Το τατουάζ «καίει» τον δολοφόνο του Μιχάλη – Νέα ντοκουμέντα στο φως

Τατουάζ στο λαιμό φαίνεται να έχει ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Ένα νέο στοιχείο το οποίο αναμένεται να φέρει τις Αρχές πιο κοντά στο δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή εντοπίστηκε από τα βίντεο της μοιραίας βραδιάς των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Αρχές έχουν απομονώσει ενά καρέ που δείχνει τη φιγούρα του δράστη της στυγερής δολοφονίας, ο οποίος έχει τατουάζ στο λαιμό. Ωστόσο, το σχέδιο δεν φαίνεται ξεκάθαρα και και από τους κατηγορούμενους είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τατουάζ στον λαιμό. Μόνη ελπίδα των Αρχών αποτελεί η ταυτοποίηση του δράστη από τα αποτελέσματα της αντιπαραβολής του DNA. Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές κάνουν λόγο για έναν άνδρα: ψηλό, εύσωμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Το βάρος πέφτει σε 5-6 άτομα που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι

Επίσης, στο καρέ διακρίνεται ένα χέρι σε παράλληλη κίνηση με το αριστερό χέρι του θύματος, και εκτιμάται ότι η στιγμή που το ακουμπά είναι η στιγμή της επίθεσης. Η εικόνα είναι όμως θολή και οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να την καθαρίσουν

Η διαδικασία ταυτοποίησης του DNA και του γενετικού υλικού, καθώς και κηλίδων αίματος έχει ξεκινήσει από χθες Δευτέρα και δεν αναμένεται να είναι εύκολη καθώς έχουν προκύψει αλλοιώσεις από άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν το Μιχάλη Κατσουρή

Πώς κινήθηκαν οι ορδές των χούλιγκαν – Οι «στρατηγοί» και η στρατιωτική στοίχιση

Την ίδια ώρα προκύπουν και νέα στοιχεία αναφορικά με τον τρόπο δράσης του τάγματος εφόδου των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πριν την καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Στο βίντεο, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα γνωστή σελίδα οπαδικού περιεχομένου, φαίνονται οι χούλιγκαν να βρίσκονται λίγα μέτρα μακριά από την OPAP Arena. Δυο επικεφαλής έχουν αναλάβει τον ρόλο των «στρατηγών», έχοντας επιφορτιστεί με την όλη αποτελεσματικότητα της επιχείρησης.

Βάζουν στη σειρά τους «στρατιώτες» τους, τους στοιχίζουν στρατιωτικά, κάνουν παρατηρήσεις. Δίνουν τις τελευταίες οδηγίες για το πώς θα κινηθούν σαν να βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένας ανυποψίαστος περαστικός με το αυτοκίνητό του, «πέφτει» πάνω στους χούλιγκαν. Αμέσως βάζει όπισθεν, ενώ μια μικρή μερίδα κινείται απειλητικά εναντίον του.

Οι χούλιγκαν στιγμές αργότερα, ξεκινούν τη φονική επίθεση με τραγικό απολογισμό το θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή με μια μαχαιριά στη βραχιόνια αρτηρία.