Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επίσκεψη σε υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Η Υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 4 Αυγούστου, την Υπηρεσία Υποστήριξης Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, τη Γενική Διεύθυνση Οχημάτων και Εγκαταστάσεων και το Αυτοτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες, η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε:

«Επισκέφθηκα σήμερα συγκεκριμένες υπηρεσίες του τομέα Μεταφορών, προκειμένου να ενημερωθώ σχετικά με το έργο που επιτελούν, αλλά και για τις ανάγκες που έχουν στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Ο συγκεκριμένος τομέας χειρίζεται κρίσιμα ζητήματα, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Για τον λόγο αυτό, το έργο του έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η απλούστευση των διαδικασιών και η βελτίωση του υφιστάμενου κανονιστικού πλαισίου, σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε συνολικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η αναβάθμιση αυτή αποτελεί στρατηγικό στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, πάντοτε προς όφελος της κοινωνίας.»