Θοδωρής Βλάχος: Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας

Στον χαρακτήρα των παικτών του στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Φουκουόκα.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν αυτοί που περιμένουν οι ίδιοι, εγώ αλλά και όλοι εσείς. Έδειξαν τρομερό χαρακτήρα, έβγαλαν τρομερές άμυνες και άντεξαν στην πίεση του Μαυροβουνίου. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ένας προημιτελικός είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Ο αρχικός στόχος ήταν η πρώτη θέση στο γκρουπ, μετά η νίκη στον προημιτελικό και τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Βάλαμε δύο γκολ μετά από τρομερή συνεργασία τριών παικτών. Η άμυνα του Μαυροβουνίου ήταν πολύ καλή, συμβαίνει να μην έχεις πολύ καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω. Όμως βάλαμε το νικητήριο γκολ με παίκτη παραπάνω. Τώρα ηρεμία, συγκέντρωση και περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Δεν έχουμε καμία προτίμηση σε αντίπαλο, θέλουμε την Ελλάδα όπως σήμερα και ακόμη καλύτερη», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr