Πρόστιμα σε τρείς μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών .

Οι προθέσεις των πολυεθνικών και των μεγάλων αλυσίδων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να θέσουν τους όρους τους στην αγορά, αποκαλύφθηκαν. Το υπουργείο Ανάπτυξης επέβαλε πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ για παραπλανητικές ενέργειες εις βάρος των καταναλωτών κατά την περίοδο των εκπτώσεων στις αλυσίδες Πλαίσιο, Public και Praktiker.

Είναι οι επιχειρήσεις που καθημερινά προσπαθούν να μεγαλώσουν τα μερίδια τους με στόχο των αφανισμό των μικρών επιχειρήσεων μας.

Είναι οι επιχειρήσεις, που με την τακτική τους έφεραν σε αδιέξοδο και συνεχίζουν να συρρικνώνουν την μικρή επιχειρηματικότητα.

Δεν πρέπει να το ανεχτούμε άλλο! Πρέπει να αντιδράσουμε μέσω των συλλογικών μας οργάνων, πρέπει να ενημερώσουμε για τις αθέμιτες ενέργειες τους Πατρινούς καταναλωτές, πρέπει να υπερασπιστούμε τις επιχειρήσεις και τις ζωές μας!

Ως μέλη του Εμπορικού Συλλόγου είναι υποχρέωση μας να αναδείξουμε το θέμα και να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την ενημέρωση συναδέλφων και καταναλωτών.