Απολογείται σήμερα ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης

Απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο ίδιος βρισκόταν καθισμένος σε ένα παγκάκι κοντά στον σταθμό των τρένων, το θύμα τον πλησίασε και αφού γνωρίστηκαν, πήγαν στο διαμέρισμά του, στην οδό Καζαντζάκη 10, στη Μενεμένη.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε ο 29χρονος δράστης, μετέβη στο διαμέρισμα του θύματος προκειμένου να εκτελέσει εργασίες για τις οποίες θα αμειβόταν.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το θύμα προσπάθησε να τον βιάσει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ομολογία του 29χρονου, ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, προκειμένου ο δράστης να ξεφύγει από τον 64χρονο.

Kατά τη διάρκεια της πάλης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε με γροθιές το θύμα στο πρόσωπο και αμέσως μετά έδεσε τον λαιμό του 64χρονου με σχοινί. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, από όπου πήρε τρία μαχαίρια. Τα δύο τα κάρφωσε στο στρώμα και το τρίτο το τοποθέτησε στη βουβωνική περιοχή του θύματος.

Το φρικιαστικό στην ομολογία του είναι ότι ο δράστης φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι με σφουγγάρι που βρήκε στο διαμέρισμα και με το αίμα του θύματος, έγραψε σε τοίχο του διαμερίσματος: «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ – 1».

Αμέσως μετά την ομολογία του, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα που υπέδειξε ο ίδιος και βρήκαν τον 64χρονο γυμνό στο πάτωμα σε λίμνη αίματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές στο πρόσωπο, ενώ υπήρχε σχοινί στον λαιμό του, η μία άκρη του οποίου ήταν δεμένη σε έπιπλο. 

Ο 29χρονος έφτασε περίπου στις 11 το πρωί της περασμένης Παρασκευής στα Δικαστήρια αλλά απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Παρόλα αυτά ενώπιον της εισαγγελέως φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα και έτσι η ίδια του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού, ενώ τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο, όμως οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν.

Πηγή: thestival.gr