Survivor All Star: Αποχώρησε ο Αιγιώτης Τάκης Καραγκούνιας – Κραυγή ανακούφισης από τον Νίκο Μπάρτζη

Η κόκκινη ομάδα έχασε άλλον έναν παίκτη της με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star.

Οι κόκκινοι και οι μπλε παίκτες περιέγραψαν στον Γιώργο Λιανό, αρχικά τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά τους από τη συνάντηση με τους οικείους τους. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έδωσε τελικά χρόνο και στους παίκτες της μπλε ομάδας που ηττήθηκαν στον μαραθώνιο αγώνα επάθλου, για να δουν τους συγγενείς τους, έστω και για λιγότερο χρόνο. Έτσι το ταξίδι κανενός δεν έγινε άδικα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό «είναι μια αποχώρηση η οποία έχει ξεχωριστή σημασία. Αυτή τη στιγμή είστε 11 άτομα εδώ μέσα. Μετά από αυτή την αποχώρηση θα έχουμε φτάσει στη δεκάδα του Survivor All Star. 38 άτομα πέρασαν από το Survivor All Star και θα έχουν μείνει πλέονοι 10 που θα προχωρήσουν στην τελική ευθεία. Ήρθε η ώρα λοιπόν να περάσουμε στην ανακοίνωση. Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας».

Με το άκουσμα της ανακοίνωσης, ο Νίκος Μπάρτζης φώναξε «ναι», κάτι που ενόχλησε τον Καραγκούνια, δίνοντάς του παράλληλα την αφορμή για να κάνει μία ακόμα επίθεση στον παίκτη της Μπλε ομάδας αλλά και στην Ηλία Μπόγδανο. «Χαίρομαι, Γιώργο, γιατί χάρηκε ο Νίκος Μπάρτζης! Δεν θέλω να συνεχίσω τίποτα άλλο. Τώρα χάρηκε και ο Μπόγδανος αλλά αυτός δεν το έδειξε, δεν πειράζει».