(ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) Κατσανιώτης: Από αύριο μέχρι τις 25 Ιουνίου ειναι η μεγάλη μάχη για την χώρα

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση – κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτής Αχαΐας και τ. Υφυπουργού Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, το βράδυ της Πέμπτης 1/6 στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα.

«Είναι μια μέρα χαράς για μένα σήμερα. Αρκετοι φίλοι μου βρέθηκαν εδώ και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ταυτόχρονα όμως η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί ότι ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα για την αυτοδύναμη της Νεας δημοκρατίας. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και στις 26 Ιουνίου πιάνουμε δουλειά για να πάμε την Ελλάδα ψηλά» δήλωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης και πρόσθεσε: «Τα χρώματα στο παρελθόν μας κατέστρεψαν και μαζί ο ανταγωνισμός. Για ορισμένους η Αχαΐα ήταν χαμένη και για ορισμένους άλλους ήταν δεδομένη. Οι Αχαιοί έδειξαν ένα πράγμα στις πρόσφατες εκλογές. Δεν ψηφίζουν με βάση τι ψήφιζαν οι γονείς τους, αλλά για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους».

«Στις 25 Ιουνίου πρέπει να κερδίσουμε οριστικά και αμετάκλητα τη μάχη της αυτοδύναμης Ελλάδας και να προχωρήσουμε με ταχύτητα προς το μέλλον. Και σε αυτή τη μάχη, θα είμαστε και πάλι, όλοι παρόντες» τόνισε ο κ. Κατσανιώτης.