Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρό το ζευγάρι που αναζητούσαν στην Αντιόχεια

Nεκρό ανασύρθηκε το ζευγάρι που που αναζητούσαν στην Αντιόχεια της Τουρκίας, μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το ζευγάρι είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα, όταν το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου σκόρπισε τον όλεθρο στην περιοχή.

Ο Γιώργος Αντύπας, 65 ετών και η σύζυγός του, Νίντα Αντύπα, 62 ετών κατοικούσαν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας έξι ορόφων η οποία κατέρρευσε. Tα τελευταία 10 χρόνια το ζευγάρι ζούσε στην Αντιόχεια, ενώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο εξωτερικό.

«Όταν έγινε ο σεισμός ήρθαμε από την Κωνσταντινούπολη στην Αντιόχεια και ζητούσαμε από τους διασώστες από τη Δευτέρα να έρθουν να τους αναζητήσουν. Το διαμέρισμά τους ήταν σε 6ώροφο κτήριο που γκρεμίστηκε. Οι γονείς μου έμειναν στον 5ο όροφο. Θα μπορούσαν να τους σώσουν εάν έρχονταν τις πρώτες 24 ώρες, ωστόσο δεν ήρθε κανείς στο σημείο

. ‘’Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε’’ είπαν ψάχνουμε σε σημεία όπου ακούγονται φωνές», είπε το πρωί της Παρασκευής (10/2) η κόρη του ζευγαριού, ξεσπώντας σε κλάματα.