(ΗΧΗΤΙΚΟ) Προαστιακός : Απίστευτες επικίνδυνες καταστάσεις χωρις έλεγχο και στόχος ταραξιών και ρομα

Τεράστια προβλήματα που έχουν να κάνουν με υπεράριθμους επιβάτες, με ομάδες νεαρών που κατευθύνονται στις κοντινές παραλίες στην πλειοψηφία τους χωρις εισιτήριο και μπαίνουν στο τρένο ημίγυμνοι. βρεγμένοι, κάθονται στα καθίσματα, ενώ ασχημονούν υβρίζουν και κάνουν άσεμνες πράξεις και χειρονομίες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του απλού κόσμου που επιστρέφει η κατευθύνεται στην δουλειά του, πέτρες που ρίχνουν στα τζάμια ομάδες ρομα, μαζί με την αδιαφορία της ΕΛΑΣ να πατάξει τα φαινόμενα όταν την καλούν, έχουν μετατρέψει το πάλαι ποτέ αγαπημένο των Πατρινών μέσο, σε έναν επικίνδυνο τρόπο μετακίνησης.

Καθυστερήσεις και επιθέσεις ομάδων ρομα σε επιβάτες που περιμένουν στις αποβάθρες είναι επίσης συχνό φαινόμενο και όλα αυτά χωρις η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι Ιταλοί της, να δείχνουν διάθεση λύσης και διασφάλισης των δικαιωμάτων των επιβατών.

Για το θέμα μίλησε στο Σκαι Πάτρας και τον Νίκο Ξανάλατο, ο Μάκης Κατσιγιάννης μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕ, που αν και εκτός αρμοδιότητας, δεσμεύτηκε ότι την ερχομένη Πέμπτη θα μεταφέρει την εικόνα και τα γεγονότα στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ…