(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Ημέρα προσφοράς για τους μικρούς μαθητές της πόλης

Ημέρα προσφοράς για τους μικρούς μαθητές της πόλης του Αιγίου ήταν η Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Από νωρίς το πρωί, μέλη από το ” Φωτεινό Αστέρι” σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, περίμεναν όσους ήθελαν να προσφέρουν σχολικά είδη για παιδιά της περιοχής μας.
Για τη δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, συλλογή σχολικών ειδών για ενδεείς οικογένειες από το Εμπορικό Σύλλογο.
Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι τα σχολικά είδη δόθηκαν στους διευθυντές του 1ου και του 5ου Δημοτικού και μοιράστηκαν, όπως αυτοί έκριναν στους μαθητές των σχολείων τους .
Σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου είναι και τη φετινή χρονιά να δοθούν σε άλλα δημοτικά της πόλης μας και σύμφωνα με τους δασκάλους τους να μοιραστούν στους μαθητές που έχουν περισσότερη ανάγκη .
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπολίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες και ότι άλλο χρειάζονται οι μικροί μαθητές.
Όσοι δεν πρόλαβαν να βρεθούν στα σημεία συγκέντρωση, μπορούν για λίγες μέρες να πηγαίνουν τα σχολικά είδη, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας ή στο κατάστημα ανταλλακτικών του Προέδρου Λάμπη Παπαδόπουλου, στην Κανελλοπούλου 43.
Το μηνύματα που χαρακτηρίζουν τέτοιες κινήσεις είναι συγκινητικά και ενθαρρυντικά.
Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου υπόσχεται πως θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις που σκοπό έχουν την βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εθελοντική δράση ανθρωπιστικής βοήθειας για το παιδί, στους εθελοντές από το ”Φωτεινό Αστέρι” και στον πρόεδρο τους κ. Χρήστο Σπηλιόπουλο που δίνει και αυτός με την σειρά του τον δικό του αγώνα.
Δήλωση προέδρου:
Ο εθελοντισμός η προσφορά και η ανιδιοτέλεια σκοπό έχουν όχι μόνο το συνάνθρωπο αλλά και την κοινωνία γενικότερα.
Τέτοιες δράσεις μας κάνουν όλους να νιώθουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτό.
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.
Χθες για άλλη μια φορά δώσαμε μηδενική αξία στις λέξεις “πόσο” και “ποσό” αντ’ αυτού δώσαμε ανυπέρβλητη αξία στη χειρονομία και στην ανθρώπινη πράξη.