Το ΓΝ Αιγίου ξεθεμελιώνεται

Το ΓΝ Αιγίου ξεθεμελιώνεται αν και προγραμματίζεται να μετατραπεί σε νοσοκομείο αποκλειστικά για Covid!
Η εντολή μετακίνησης και δεύτερης αναισθησιολόγου στο ΠΓΝΠ από το ήδη υποστελεχωμένο Νοσοκομείο Αιγίου , το οποίο εφημερεύει καθημερινά, καλύπτοντας δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της Ανατολικής Αχαΐας δημιουργεί τεράστια λειτουργικά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του και σηματοδοτεί περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου.
Η κυβέρνηση αντί πρόσληψης μόνιμου προσωπικού και ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας επέλεξε τον ανέξοδο τρόπο μετακίνησης γιατρών αποδυναμώνοντας περισσότερο νοσοκομεία με σημαντικό ρόλο στην κάλυψη της δημόσιας περίθαλψης ,όπως το νοσοκομείο Αιγίου
Απαιτούμε την ανάκληση της απόφασης .
Συντασσόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αιγιου με αυξημένες δυνατότητες και παροχές στους ασθενείς και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους .
Καλούμε ΑΜΕΣΑ , το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουν θέση και να ασκήσουν πίεση μαζί με τους φορείς για ανάκληση αυτών των αποφάσεων και να απαιτήσουν ενίσχυση του νοσοκομείου με ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό ! Τώρα πριν είναι ΑΡΓΑ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ