Βανέσα Μπράιαντ:Βιώνω ανείπωτη θλίψη, γιατί να πρέπει να ζήσω άλλη μια μέρα

Η Βανέσα Μπράιαντ, βιώνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της, από την ημέρα που έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο της σύζυγο Κόμπι Μπράϊαντ και την κόρη της Τζίτζι σε δυστύχημα με ελικόπτερο.

Η μητέρα και σύζυγος, προσπαθεί να διαχειριστεί τη θλίψη της και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο instagram, το οποίο δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την ανείπωτη θλίψη την οποία βιώνει.

EPA
EPA

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράϊάντ έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που ζει:

«Δίσταζα να μιλήσω για τα συναισθήματά μου. Το μυαλό μου αρνείται να αποδεχθεί ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι έχουν χαθεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. 

Είναι σαν να προσπαθώ να αποδεχτώ ότι ο Κόμπι χάθηκε αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί να πρέπει να ζήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόσα να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου.

Είμαι θυμωμένη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια ανάλογη απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?utm_source=ig_embed