MasterChef 4: με ποιο τρόπο ο Κοντιζάς …εκδικείται τον Κουτσόπουλο

Τα bootcamps του MasterChef 4 συνεχίζονται. Άλλες δύο δεκάδες με μάγειρες και μαγείρισσες διεκδίκησαν μια θέση στις κουζίνες και στο σπίτι του ΜasterChef 4.

Εκεί διαγωνίστηκε για ακόμα μια φορά η βίγκαν σεφ Ντέμη στην οποία ο Κουτσόπουλος είχε πει:

«Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πάρα πάρα πολύ με αυτή την κουζίνα, την έχω στο μυαλό μου ως κάτι άνοστο, άγευστο, δεν υπάρχει λόγος» Οφείλω να σου πω ότι αυτό που δοκίμασα είναι πεντανόστιμο. Νομίζω ότι μπορείς να δείξεις με αυτού του είδους την κουζίνα έναν άλλο κόσμο που σε πολλούς από εμάς είναι άγνωστος» συνέχισε ο κριτής. Η παίκτρια πήρε την ποδιά, με τους κριτές του MasterChef 4 να την προειδοποιούν πως ενδεχομένως να χρειαστεί να «απαρνηθεί» την βίγκαν κουζίνα στη συνέχεια του παιχνιδιού.
Στη χθεσινή δοκιμασία πήρε ποδιά και από τον Κοντιζά και από τον Κουτσόπουλο.

Αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς απέσυρε την ποδιά του από την Ντέμη για να την πάρει στην ομάδα του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να γίνει ο Κουτσόπουλος vegan εγώ αποσύρω την ποδιά μου!».

Η παίκτρια του είπε ότι θα ήθελε να τον πείσει να βάλει έστω ένα vegan πιάτο στο μενού του! Τότε ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στον Λεωνίδα: «Εγώ θα ήθελα να σας δω μαζί, έτσι γιατί είσαι και λίγο στενόμυαλος!»