ΠΑΤΡΑ: Το κτιριολογικό και η υποστελέχωση των Δικαστηρίων στην επίσκεψη του υφυπουργού Δικαιοσύνης Δ. Κράνη – Συνομιλίες με τις Αρχές

Το θέμα της στελέχωσης του Δικαστικού Μεγάρου, όπως και το κτιριολογικό πρόβλημα του Ειρηνοδικείου, απασχόλησαν κατά κύριο λόγο, τη χθεσινή επίσκεψη του υφυπουργού Δικαιοσύνης Δημήτριου Κράνη στη Πάτρα.
Η επίσκεψη είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, για πολλά από τα ζητήματα που είναι μεν ήδη γνωστά στο υπουργείο Δικαιοσύνης, πλην όμως, μια εκ του σύνεγγυς συζήτηση είναι πάντα πολύ χρήσιμη.
Ο κ. Κράνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τις δικαστικές αρχές της Πάτρας και συγκεκριμένα, με την πρόεδρο Εφετών Στεφανία Καρατζά, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Γεώργιο Σκλήρη, τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αντώνιο Αλαπάντα, κ.ά. καθώς επίσης, και με τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου.
Αργά το μεσημέρι, ο κ. Κράνης είχε συνάντηση και με το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας. Μεταξύ άλλων, έγινε αποδέκτης και των διαφωνιών του δικηγορικού κόσμου, στην επαναφορά του δικαστικού ενσήμου για τις αναγνωριστικές αγωγές.