ΑΧΑΪΑ: Το Lasertag ήρθε και στην Πάτρα – Ένας «μαγευτικός» λαβύρινθος στη Veso Mare

Το LASERTAG είναι το απόλυτο παιχνίδι δράσης για μικρούς και μεγάλους και σας περιμένει στην αρένα του PETITE στο 1ο ορόφο έξω από τη Veso Mare.
Μία διαδραστική indoor live δραστηριότητα σε μία μάχη γέματη αδρεναλίνη και περιπέτεια για μία μοναδική εμπειρία.
Ενας «μαγευτικός» λαβύρινθος σε μία τεραστια αρένα, γεμάτη με special οπτικουακουστικα εφέ, που κάνουν το παιχνίδι συναρπαστικότερο αλλά και ο πιο σύχρονος εξοπλισμός της στόλης και του όπλου σου σε περιμένουν να δοκιμάσεις τα όριά σου και να αγωνιστείς ενάντια στον αντίπαλο ώστε να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια.
Σκοπός του παιχνιδιού να «εξοντώσεις» τον αντίπαλο μέσα στη μάχη, να βρεις τους κρυμμένους στόχους, να αποφύγεις τις αντίπαλες βολές, να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να βγεις μετά από 15 λεπτά ο κυρίαρχος της μάχης ολοκληρώνοντας την αποστολή σου επιτυχώς για σένα και την ομάδα σου!
Επίπλέον, μπορείς να αποκτήσεις την ειδική MEMBER CARD που σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις νέα όπλα και νέες δεξιότητες που θα σε κάνουν ακόμα πιο ισχυρό και θα σε φέρουν σε νέες πίστες άλλα και modes παιχνιδιού!
Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες modes παιχνιδιού, με μοναδικό σκοπό τη νίκη της μάχης.
Παίξε μόνος, με την παρέα σου ή την οικογένειά σου, σύμμαχοι ή αντίπαλοι σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον.
PARTY
Διοργάνωσε το συναρπαστικότερο PARTY για εσένα και τους φίλους σου χαρίζοντας μία αξέχαστη και διασκεδαστική εμπειρία σε όλους! Ο χώρος μας προσφέρεται για παιδικά-εφηβικά Party και υπόσχεται πολύ παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις μέσα στην Αρένα του Lasertag. Μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ολοκληρωμένο πάρτι χαρίζοντάς σας αξέχαστες στιγμές δράσης σε μικρούς και μεγάλους. Για τους γονείς / συνοδούς αλλά και για τους μικρούς μας φίλους, σας περιμένει ο αναπαυτικός χώρος του Petite Café – Bar, για να απολαύσετε κάποιο ρόφημα ή σνακ πριν ή μετά το παιχνίδι. Παρέχουμε τη δυνατότητα και γεύματος με λαχταριστές προτάσεις μενού της επιλογής σας για μικρούς και μεγάλους.
TEAM BUILDING
Επίσης η Lasertag Arena προσφέρει σε εταιρείες τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία δράσης και αδρεναλίνης με στόχο το Team Building των υπαλλήλων τους μέσα από τις μοναδικές μάχες! Το Team Βuilding βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων της εταιρείας και ενισχύει τις σχέσεις τους. Είναι ένας τέλειος τρόπος για τους υπαλλήλους μιας εταιρείας να δημιουργήσουν ένα καλύτερο και αποδοτικότερο πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Χαρίστε στους υπαλλήλους – συνεργάτες μία διαφορετική «αποστολή» από τις καθημερινές και αφήστε τους να διασκεδάσουν μέσα στην αρένα ώστε να ζήσουν την αδρεναλίνη που προσφέρει μία μάχη στη Lasertag Arena. Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχει η δυνατότητα για τη φιλοξενία Team Building Εvents κατόπιν αιτήματος και συνεννόησης με την ομάδα του Lasertag Arena Patras.