Πάτρα: Το Τουρνουά “Δημήτρης Σεϊτανίδης” επιστρέφει

Το Τουρνουά “Δημήτρης Σεϊτανίδης” επιστρέφει για 19η χρονιά στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Έσπερου ΑΟΠΑ. Τιμούμε τη μνήμη του Δημήτρη παίζοντας μπάσκετ και γιορτάζουμε μαζί με τους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές σ’ ένα δυνατό Τουρνουά με τους αυριανούς πρωταγωνιστές. Το 19ο Τουρνουά Παίδων U15 “Δημήτρης Σεϊτανίδης” θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9-10 Μαΐου στο Κλειστό της Α.Ε.Γ.Ε.Π. στα Κρύα Ιτεών με την συμμετοχή των Ομάδων Παίδων της επόμενης χρονιάς του Αίολου Αγυιάς, του Απόλλωνα Πάτρας, του Προμηθέα Πάτρας και της Α.Ε. Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας.
ην Πέμπτη 9 Μαΐου θα διεξαχθούν οι 2 ημιτελικοί:
17:00 ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ vs ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
19:00 ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΣ

Την Παρασκευή 10 Μαΐου οι 2 ηττημένες ομάδες θα παίξουν στον μικρό τελικό του Τουρνουά στις 5 το απόγευμα και οι 2 νικήτριες θ’ αγωνιστούν στις 7 το απόγευμα στον Τελικό, ενώ θ’ ακολουθήσουν στη συνέχεια οι απονομές.
17:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
19:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:45 ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Υπενθυμίζουμε πως ο αείμνηστος Δημήτρης Σεϊτανίδης ήταν αθλητής του μητρικού σωματείου της Ένωσης, Έσπερου Α.Ο.Π.Α, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 1991, ύστερα από βομβιστική επίθεση στην Πάτρα και το τουρνουά διοργανώθηκε για σειρά ετών στην έδρα του Έσπερου ΑΟΠΑ, το Δημ.Κλειστό “Παναγίας Αλεξιώτισσας”, συγκεντρώνοντας ισχυρές ομάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, όπως και “μικρές” Εθνικές. Το Τουρνουά είχε διοργανωθεί για τελευταία φορά τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου του 2016 και ήταν καιρός να επιστρέψει σε ετήσια βάση στο νέο μας “σπίτι”, το Κλειστό της Α.Ε.Γ.Ε.Π.

Be the first to comment on "Πάτρα: Το Τουρνουά “Δημήτρης Σεϊτανίδης” επιστρέφει"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*