(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Διασκέδαση των μικρών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

Πάνω από 120 παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, έδωσαν το ¨παρών¨ στο κάλεσμα για διασκέδαση των μικρών του Χορευτικού, και όχι μόνον. Όσοι από τους μικρούς παραβρέθηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πήραν μαζί τους και φίλους και συμμαθητές. Έτσι όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο πολλά παιδιά προσήρχοντο στην αίθουσα –Ι – του Χορευτικού. Εκεί ξεκίνησε πρώτα η Κατερίνα Προδρομάκη, υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Μελέτης (Special Education | Sinekpaidefsi –
Study Centre Panagiotopoulon 30 ) η οποία απασχόλησε τα παιδιά με παιχνίδια Δημιουργικής Απασχόληση με πολύ μεγάλη συμμετοχή των νεαρών. Ακολούθησε η προσφορά από τον Όμιλο πρόχειρου φαγητού για τους ¨μικρούς¨ που συνοδευόταν από αναψυκτικό και καραμέλες, για να αναλάβουν μετά οι τρεις νεαροί Γυμναστές του Χορευτικού ( Χρύσα Βαγενά – Αθηνά Κωνσταντινίδου και Γιώργος Κατσίβελος ) για να δείξουν στα παιδιά παιγνιώδεις χορούς, που ενθουσίασαν τους μικρούς που ξεφάντωσαν πραγματικά. Η εκδήλωση τελείωσε με μοίρασμα μπαλονιών, που δεν έφθασαν για όλα τα ¨μικρά¨ . Τα υπόλοιπα πήραν … καραμέλες. !!!!!
Η δεύτερη εκδήλωση του Χορευτικού, θα είναι στις 3 Νοέμβρη του 2019 ημέρα Κυριακή το μεσημέρι, στην γιορτή ¨ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ¨ στην κοινότητα Παρασκευής, όπου και το 2018, είχε πάρα πολύ κόσμο. Εάν ο καιρός δεν είναι καλός, η γιορτή θα γίνει την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 10 Νοέμβρη.
Η τρίτη εκδήλωση του Ομίλου, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοέμβρη και θα είναι μία εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος την Κυριακή εκείνη, στο Άργος – Ναύπλιο – Παλαμήδι ή στο Λουτράκι – Λίμνη Βουλιαγμένης – Ηραίο. Από τους εκδρομείς εξαρτάται που θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή. Εξαρτάται που θα ψηφίσουν οι περισσότεροι.