Εφημερίδα «Παρασκήνιο»: Σελίδα αφιερωμένη στη Δυτική Ελλάδα με την υπογραφή του Γιώργου Αναστασόπουλου

advertisement

Με μία σελίδα αφιερωμένη στη Δυτική Ελλάδα διεύρυνε την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την αθηναϊκή εφημερίδα «Παρασκήνιο», ο γνωστός Πατρινός δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.
Ήδη από το τρέχον φύλλο του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, η εβδομαδιαία πανελλαδική έκδοση φιλοξενεί πλέον μέσα στο ένθετο «Spy News» και τη ολοσέλιδη στήλη «Νοτιοδυτικοί άνεμοι», μέσα από την οποία ο Γιώργος Αναστασόπουλος αναδεικνύει μείζονος σημασίας θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα παρουσιάζει αποκλειστικές ειδήσεις και παραλειπόμενα από την πολιτική σκηνή της Περιφέρειας.
Ταυτόχρονα, συνεχίζεται με ιδιαίτερη απήχηση και η δεύτερη επίσης ολοσέλιδη στήλη του υπό τον τίτλο «Απόρρητη γραμμή», που μέσα από τις γραμμές της ο Αχαιός δημοσιογράφος προβαίνει κάθε εβδομάδα σε ενδιαφέρουσες πολιτικές αποκαλύψεις, διανθίζοντας την στήλη με παραπολιτικά και «πικάντικα» σχόλια, από την κεντρική πολιτική σκηνή.
Ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι από το ξεκίνημα της αποδοτικής αυτής συνεργασίας με τον εκδότη του «Παρασκηνίου» Νίκο Καραμανλή, ο Γιώργος Αναστασόπουλος έχει την ευθύνη του κεντρικού άρθρου της εφημερίδας.
Παράλληλα, από τον προηγούμενο μήνα ο Γιώργος Αναστασόπουλος επανήρχισε τις καθημερινές του εκπομπές στο «Ράδιο Γάμμα», παρουσιάζοντας κάθε πρωί στις 10.00 , την ωριαία εκπομπή «Ραντεβού στις 10». Εκεί, από τη συχνότητα του ιστορικού ενημερωτικού σταθμού της Πάτρας, φιλοξενεί γνωστά πρόσωπα της τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής, αναδεικνύοντας σημαντικά θέματα περιφερειακού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος.