(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη του Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Μόρφου Κύπρου στην ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα, (26-9-2019) το πρωί, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Διευθυντής Εγκληματολογικού Μόρφου Κύπρου, Υπαστυνόμος Σωκράτης Σωκράτους επισκέφθηκε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Τον Πρόεδρο συνόδευε ο αρμόδιος σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Σπυρίδων Φώτογλου και η Γενική Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κα Ιωάννα ΠΕΤΤΑ, ενώ τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σωκράτης Σωκράτους ξεναγήθηκε στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Πατρών, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ και στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχτηκε η Τμηματάρχης Αστυνόμος Ά Ελένη ΜΑΝΤΡΑΖΗ.
Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Σωκράτη Σωκράτους για την επίσκεψη του, επισημαίνοντας ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των Ελληνικών και Κυπριακών Αστυνομικών Αρχών είναι δεδομένη.