Συμφωνεί με όσους άφησαν στην πόλη μας μόνο την… άμμο

????????????????????????????????????

Δεν υπάρχει κανένας Πατρινός που να μην γνωρίζει το ρόλο των Αμερικανών στην εφτάχρονη χούντα, την εισβολή και την κατοχή στην Κύπρο, το γκριζάρισμα του Αιγαίου, την επέμβαση στην Γιουγκοσλαβία, τους πολέμους και τους βομβαρδισμούς σε μια σειρά χώρες με δεκάδες χιλιάδες θύματα και ατέλειωτα καραβάνια κατατρεγμένων προσφύγων και μεταναστών. Και όλα αυτά, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους και να γιγαντωθούν οι πολυεθνικές εταιρείες.
Γι αυτό και σε κάθε ευκαιρία ο Πατραϊκός λαός, «υποδέχεται» τον Αμερικανό Πρέσβη, το γεράκι του πολέμου, όπως του αξίζει, ως ανεπιθύμητο. Σε όλους είναι γνωστός άλλωστε ο λόγος για τον οποίο περιδιαβαίνει ο Αμερικανός Πρέσβης την Ελλάδα και την περιοχή μας…
Ο Πατραϊκός λαός είναι περήφανος για τους αγώνες του ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό και τρέφει αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης με όλους τους λαούς και τον Αμερικανικό.
Ο κ. Ψωμάς και η παράταξη του, δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους στον εκπρόσωπο των μακελάρηδων των λαών, επιτίθενται στην Δημοτική Αρχή, γιατί δεν υποδέχτηκε «με τιμές και δόξα» τον Αμερικανό Πρέσβη που επισκέφθηκε την πόλη μας, γιατί δεν συμμετέχει και ο Δήμαρχος Πατρέων στην παρέα των προθύμων Δημάρχων και Περιφερειαρχών, που λένε «yes man» και «χτυπάνε προσοχές».
Όσο για την αναφορά του στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και τα περί φιλοξενίας που αναφέρει στην ανακοίνωσή του, του συνιστούμε να κάνει τον κόπο να διαβάσει τις επίσημες τοποθετήσεις και δηλώσεις των υπευθύνων που ευχαριστούν τον Δήμο για την πολύτιμη βοήθεια και φιλοξενία του. Εκτός κι αν συμφωνεί με όσους άφησαν στην πόλη μας μόνο την… άμμο.