ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στo Αίγιο, ο Δημήτρης Καρούμπαλος

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:
«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο Δημήτρης Καρούμπαλος.
Ο κ. Καρούμπαλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο.
Τελείωσε το 1ο Λύκειο κι εν συνεχεία σπούδασε στον Πειραιά, στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα logistics (αποθήκευση – διακίνηση εμπορευμάτων).
Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Αθήνα ως Στέλεχος Επιχειρήσεων (logistics), σε εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στις εξαγωγές.
Αργότερα, ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας – διακίνησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων.
Από το 2004 δραστηριοποιείται και στο χώρο της Εστίασης, δημιουργώντας την προσωπική του επιχείρηση το «Κτήμα Καρούμπαλου» στην περιοχή των Διγελιωτίκων, παρέχοντας υπηρεσίες, διοργάνωσης τελετών και εκδηλώσεων κ.ο.κ σε ιδιόκτητο ακίνητο της οικογένειάς του. Από το 2013 επέκτεινε την επιχείρηση του δημιουργώντας το καφέ-μπαρ-εστιατόριο «Prive».

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:
«Ως γέννημα-θρέμμα Αιγιώτης, δεν διανοήθηκα ποτέ να μην επιστρέψω στην πόλη μου. Καθημερινά, χρόνο με το χρόνο, με μικρά αλλά σταθερά βήματα προσπαθούσα να παρέχω τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον τομέα μου , τόσο στους Αιγιώτες, όσο και στους επισκέπτες μας, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Καθημερινά αναζητούσα και αναζητώ, με αγωνία, τον τρόπο να αναδείξω την περιοχή μας, να την καταστήσω γνωστή τουριστικά, να την φέρω πιο κοντά στον επισκέπτη, τον παραθεριστή, τον περαστικό. Όμως η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν αρκεί. Η περιοχή, με τα προβλήματα, τις παθογένειες και κακή διαχείριση παραμένει ένα ανεκμετάλλευτο στολίδι.
Πολλάκις στο παρελθόν μου είχε γίνει η πρόταση να ασχοληθώ με τα κοινά. Πάντοτε διατηρούσα τις αμφιβολίες μου και τις επιφυλάξεις μου. Η έλλειψη προσωπικού χρόνου και η λειτουργία των επιχειρήσεων μου, δρούσαν πάντοτε ανασταλτικά. Σήμερα, κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στα κοινά, με τον συνδυασμό του Χρήστου Γούτου. Η πρότασή του είναι τιμητική για εμένα. Στο πρόσωπο του βλέπω τον άριστο επαγγελματία, οικογενειάρχη, αγαπητό συμπολίτη, τον άνθρωπο που ακούει τους πάντες και είναι συνεργάσιμος με όλους. Κατάφερε να ενώσει την εμπειρία με την φρεσκάδα, την τεχνογνωσία με τις έξυπνες ιδέες, την πείρα με την όρεξη για δουλειά και κυρίως να κατασβήσει τα μίση και τα πάθη του παρελθόντος που κανέναν δεν ωφέλησαν και μόνο πίσω μας πήγαν.
Σήμερα αποφάσισα να πάψω να είμαι ανενεργός.
Να πάψω να παραπονιέμαι για αυτά που με ενοχλούν και με προσβάλλουν.
Να συμβάλλω με ότι μέσο και γνώση διαθέτω στην Αιγιάλεια που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι.
Για να δούμε #oloimazi την Αιγιάλεια του Αύριο».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Δημήτρης, με την πορεία του, την εμπειρία και την γνώση του στη διοίκηση, μας είναι απολύτως απαραίτητος

στον Δήμο. Αγαπά τον τόπο του, καθημερινά είναι κοντά στους δημότες, έχει παραγωγικό μυαλό και πίστη στη συλλογικότητα, για εκπλήρωση στόχων. Μαζί, από Σήμερα, θα δώσουμε τη μάχη, για το Αίγιο, για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».