ΑΧΑΪΑ: Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος, ο Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας Βασίλης Θ. Χριστόπουλος

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο Βασίλης Θ. Χριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος, γεννήθηκε στο Αίγιο και κατάγεται από τα Μελίσσια Αιγίου. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο κοριτσιών (Λυδία και Μαργαρίτα).

Είναι:

Αντιδήμαρχος Αιγάλειας (Προγραμματισμού-Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας)
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας
Μέλος Δ.Σ ΔΕΥΑ Αιγιάλειας
Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιάλειας
Μέλος 4ης Διαχειριστικής Επιτροπής Στερεών Αποβλήτων
Παράλληλα εργάζεται, ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, διατηρώντας κεντρικό περίπτερο και καφέ στη πόλη του Αιγίου.

Ακόμα είναι:

Α’ Αντιπρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ Αιγιάλειας και αναπληρωτής του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ
Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Μέσα από θέσεις ευθύνης, μάχομαι καθημερινά για τα προβλήματα των δημοτών. Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα είμαι στο πλευρό του καλού φίλου Χρήστου Γούτου και ζητώ τη στήριξή σας. Στο πρόσωπό του αναγνωρίζω έναν αντάξιο διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου, που έχει όραμα και σχέδια ανάδειξης αυτού του τόπου, για να ζήσουμε όλοι στην Αιγιάλεια που μας αξίζει»

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Βασίλης Χριστόπουλος, είναι απλός και μαχητής. Έχει εμπειρία και ισχυρή βούληση για τον τόπο. Είναι των πράξεων και όχι των λόγων. Στέκεται δίπλα στον πολίτη. Μαζί θα συνεχίσουμε, σήμερα, τον ανηφορικό δρόμο, για την Αιγιάλεια του αύριο. Καλή μας επιτυχία».